Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ντάγκλας: Τηλεοπτική “εξομολόγηση” για τον καρκίνο

Ντάγκλας: Τηλεοπτική “εξομολόγηση” για τον καρκίνο

Η αγκαλιά με τον Ντέιβιντ Λέτερμαν και η παραδοχή του για  “μάχη 8 εβδομάδων”. Δείτε το βίντεο από την εκπομπή…

Το κοινό του διάσημου παρουσιάστη Ντέιβιντ Λέτερμαν χειροκρότησε αρκετές φορές τον Μάικλ Ντάγκλας , στην πρώτη δημόσια τηλεοπτική του εμφάνιση μετά την διάγνωση των γιατρών για καρκίνο στον λάρυγγα.
 
Ο σταρ του παγκόσμιου σινεμά εμφανίστηκε σε καλή φόρμα, παρά τις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλεται καθημερινά για να καταπολεμήσει τον καρκίνο.
 
“Ποτέ δεν σε έχω δει καλύτερα και αυτό αποδεικνύει ότι είσαι σκληρό καρύδι» του απάντησε ο Λέτερμαν, χωρίς να κρύψει την έκπληξή του για την πολύ καλή φυσική κατάσταση του Ντάγκλας. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, το κοινό που βρισκόταν στο στούντιο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
 
Ο Ντάγκλας παραδέχθηκε ότι δίνει τη “μάχη των 8 εβδομάδων” για να νικήσει τον καρκίνο, αποκαλύπτωντας πως συμπλήρωσε ήδη μια εβδομάδα ακτινοβολιών και χημειοθεραπείας.

 

 
Όταν ρωτήθηκε για τις καθημερινές του συνήθειες ο ηθοποιός αποκάλυψε πως κάπνιζε πολύ και έπινε αλκοόλ. Η διάγνωση του καρκίνου έγινε πριν από τρεις εβδομάδες και όπως αποκάλυψε ο Ντάγκλας η βιοψία έδειξε καρκίνο στο τέταρτο στάδιο.
 
Συγκινητική ήταν η αποχώρησή του από το στούντιο. Ο Λέτερμαν τον κοίτασε στα μάτια και του είπε : «Νιώθω σαν να πρέπει να κάνω κάτι για εσένα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;».
 
Ο Ντάγκλας χαμογέλασε και του ζήτησε να τον αγκαλιάσει, αναγκάζοντας το κοινό να ξεσπάσει σε νέα χειροκροτήματα.
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε