Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Νταϊάνα: Αγόραζε εσώρουχα για να “κρατήσει” τον Κάρολο – Το ξεκατίνιασμα με την Καμίλα

Νταϊάνα: Αγόραζε εσώρουχα για να “κρατήσει” τον Κάρολο – Το ξεκατίνιασμα με την Καμίλα
Φωτογραφία αρχείου Reuters

– Οι προσπάθειες της Νταϊάνα να σώσει τον γάμο της
– Το βράδυ που η Νταϊάνα αναγκάστηκε να συνειδητοποιήσει ότι όλα είχαν τελειώσει
– Το πάρτι, όπου… έπεσαν οι μάσκες και ο διάλογος “φωτιά” Νταϊάνα – Καμίλα
– “Θέλω τον άντρα μου”
– “Δεν άντεχα να την βλέπω να εξευτελίζεται μπροστά σε τόσο κόσμο”, λέει ο σωματοφύλακάς της

Στα ντοκιμαντέρ για την Νταϊάνα, έχουν γίνει πολλές αναφορές για τις προσπάθειες που έκανε η “πριγκίπισσα του λαού” να σώσει τον γάμο της με τον Κάρολο. Το 1989, οχτώ χρόνια μετά τον γάμο τους, γνωρίζοντας ότι ο σύζυγός της είχε ερωμένη, η Νταϊάνα προσπαθούσε να “ξυπνήσει” τα ένστικτά του, αγοράζοντας ακριβά και σέξι εσώρουχα.
Ωστόσο, όπως αποκάλυψαν άνθρωποι του περιβάλλοντός της στην “Daily Mail”, το σχέδιό της είχε πολύ άσχημη εξέλιξη. Και αυτό, διότι, όταν την είδε ο Κάρολος, της είπε “δείχνεις γελοία”, με αποτέλεσμα η ψυχολογία της να πέσει στα… τάρταρα!
Το περιστατικό έγινε, λίγο πριν οι δυο τους αναχωρήσουν για το πάρτι γενεθλίων της Άναμπελ Έλιοτ, αδερφής της Καμίλα Πάρκερ. Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό, πως -όταν η Καμίλα πληροφορήθηκε πως ο Κάρολος θα συνοδευόταν από την Νταϊάνα– άρχισε να φωνάζει “γιατί έπρεπε να έρθει και αυτή η γαμ@@@νη σκύλα;”!

Φωτογραφία αρχείου Reuters

Ο σωματοφύλακας της Νταϊάνα, Κεν Ουάρφ, περιγράφει τη στιγμή που το πριγκιπικό ζεύγος έφτασε στο πάρτι: “Όλοι σοκαρίστηκαν, όταν είδαν πως ήρθε και η Νταϊάνα, καθώς ήταν δικοί του φίλοι (σ.σ. του Καρόλου) και όχι δικοί της. Δεν άντεχα να την βλέπω να εξευτελίζεται, μπροστά σε τόσο κόσμο. Ένιωσα πολύ άβολα για εκείνη”.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ του Channel 4, κατά τη διάρκεια του πάρτι, όταν η Νταϊάνα είδε την Καμίλα να κάθεται δίπλα στον Κάρολο, την πλησίασε και της είπε: “Λυπάμαι, που είμαι ανάμεσά σας. Θα πρέπει να είναι κόλαση και για τους δυο σας… μην μου συμπεριφέρεστε, σαν να είμαι ηλίθια”.

Και η Καμίλα της απάντησε: “Τι παραπάνω θα ήθελες; Όλοι οι άνδρες του κόσμου είναι ερωτευμένοι μαζί σου. Έχεις δύο όμορφα παιδιά”.

“Θέλω τον άντρα μου”, ήταν η απάντηση της Νταϊάνα, με την “Daily Mail” να σχολιάζει πως εκείνο το βράδυ, η “πριγκιπισσα του λαού” αναγκάστηκε να συνειδητοποιήσει πως ο γάμος της είχε τελειώσει.

Πηγή: Daily Star

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις