Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Νταϊάνα: “Την έβγαζαν φωτογραφίες να πεθαίνει” – Συγκλονίζει ο πρίγκιπας Χάρι! [vids]

Νταϊάνα: “Την έβγαζαν φωτογραφίες να πεθαίνει” – Συγκλονίζει ο πρίγκιπας Χάρι! [vids]

Συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Γουίλιαμ και Χάρι μιλάνε για τις ημέρες που σημάδεψαν τις ζωές τους.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι μίλησαν στο ντοκιμαντέρ Diana, 7 Days για τη μητέρα τους. Αποκάλυψαν πώς ένιωθαν που έπρεπε να ακολουθήσουν την πομπή με το φέρετρο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο πρίγκιπας Χάρι στράφηκε ανοιχτά εναντίον των παπαράτσι, τονίζοντας πως αντί να βοηθήσουν την πριγκίπισσα Νταϊάνα έβγαζαν φωτογραφίες της να πεθαίνει. “Νομίζω ότι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα να συμβιβαστεί κάποιος είναι το γεγονός πως οι άνθρωποι που την κυνηγούσαν στο τούνελ ήταν οι ίδιοι που έβγαζαν ακόμα φωτογραφίες ενώ πέθαινε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Ο Γουίλιαμ και εγώ το γνωρίζουμε. Μας το έχουν πει άπειρες φορές άνθρωποι που γνωρίζουν ότι αυτό έγινε. Είχε έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι αλλά ήταν ακόμα ζωντανή στο πίσω κάθισμα. Και αυτοί οι άνθρωποι που προκάλεσαν το τροχαίο, αντί να βοηθήσουν έβγαζαν φωτογραφίες να πεθαίνει στο πίσω κάθισμα. Και αυτές οι φωτογραφίες δόθηκαν στα ειδησεογραφικά δίκτυα της χώρας“.

Μιλώντας για την ημέρα της κηδείας της, ο πρίγκιπας Χάρι θυμάται τα χέρια του κόσμου να είναι βρεγμένα από τα δάκρυα που σκούπιζαν με τα χέρια τους.

https://twitter.com/BBCNews/status/901866064816082945

“Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έκανα ποτέ αυτή η διαδρομή. Ένιωσα σαν να περπατούσε σχεδόν δίπλα μας για να μας βοηθήσει να το περάσουμε”, τόνισε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Στις 31 Αυγούστου συμπληρώνονται 20 χρόνια από το μοιραίο τροχαίο που έχασε τη ζωή της η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Αναστατωμένος από τις αναμνήσεις, επισήμανε πως ήθελε να γίνει κάποιος που θα έκανε περήφανη τη μητέρα του.

https://www.youtube.com/watch?v=M759nLMnBEo

“Όταν έχεις κάτι τόσο τραυματικό όσο ο θάνατος της μητέρας σου όταν είσαι 15, όπως δυστυχώς πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει και κανείς δεν θέλει να το ζήσει, είτε θα σε διαμορφώσει είτε θα σε διαλύσει. Και δεν θα το άφηνα να με διαλύσει. Ήθελα να με διαμορφώσει. Ήθελα να είναι υπερήφανει για το ποιος θα γίνω.

Δεν ήθελα να ανησυχεί ή η κληρονομιά της να είναι ότι ο Γουίλιαμ ή και ο Χάρι διαλύθηκαν εντελώς από τον θάνατό της. Ούτε όλη η σκληρή δουλειά, η αγάπη και η ενέργεια για να μας μεγαλώσει να πήγαινε χαμένη“.

https://twitter.com/BBCNews/status/901847874090172417

Τα ψέματα στον αδερφό της Νταϊάνα

Ο αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα Earl Spencer υποστήριξε σε συνέντευξή του στο BBC πως του είπαν ψέματα για την κηδεία. Όταν ήταν απόφαση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι να περπατήσουν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους.

Είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του πριν του πουν ότι τα ανίψια του ήθελαν να το κάνουν. Μόνο αργότερα κατάλαβε ότι του είχαν πει ψέματα.

https://www.youtube.com/watch?v=cKdez1yYZE4

https://www.youtube.com/watch?v=rtF5Ez0ELEk

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις