Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

NYPost: Ο Στρος Καν προσπάθησε να δωροδοκήσει την καμαριέρα

«Φιλαράκια του Στρος Καν προσπάθησαν να δωροδοκήσουν την οικογένεια της καμαριέρας» αποκαλύπτει δημοσίευμα της New York Post. Όλα έγιναν υπό άκρα μυστικότητα, καθώς οι άνθρωποι του Στρος Καν δε μπορούν να εντοπίσουν την ίδια!

Η 32χρονη γυναίκα που κατηγορεί τον πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού έχει μεγάλη και όχι ιδιαίτερα πλούσια οικογένεια στη Γουινέα, πρώην γαλλική αποικία.

Στην οικογένεια της Οφηλίας προσφέρθηκε ποσό πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, δηλαδή ποσό με… επτά ψηφία για να πειστεί το φερόμενο ως θύμα να αποσύρει τις κατηγορίες κατά του Γάλλου πολιτικού. «Θα βγει απ’ όλο αυτό και θα επιστρέψει στη Γαλλία. Δε θα περάσει ούτε μια μέρα στη φυλακή. Η γυναίκα θα βγάλει πολλά λεφτά» είπε ο ίδιος.
Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της New York Post
Και οδηγήθηκαν εκεί καθώς η καμαριέρα παραμένει υπό προστασία και δε μπορούν να την προσεγγίσουν, αναφέρει η New York Post. «Έχουν ήδη μιλήσει στην οικογένειά της. Σίγουρα να τελειώσει ήσυχα η υπόθεση», δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα Γάλλος επιχειρηματίας, που διατηρεί στενούς δεσμούς με τον Ντομινίκ Στρος Καν.

Την ώρα που οι εισαγγελία του Μανχάταν έχει υπό αυστηρό περιορισμό την 32χρονη γυναίκα και βιντεοσκοπούν ακόμη και τα τηλεφωνήματά της, οι συγγενείς της μένουν σε ένα χωριό της Γουινέας, με εισόδημα πείνας που φτάνει τα 45 δολάρια. Το γραφείο της εισαγγελίας τους έχει προειδοποιήσει να μη δεχτούν να μιλήσουν με συνεργάτες της άλλης πλευράς.

Όπως τονίζεται από την εισαγγελία, ακόμη και χωρίς την κατάθεση της καμαριέρας, έχουν αδιάσειστα στοιχεία για να διώξουν τον Στρος Καν, μεταξύ των οποίων η βιντεοσκοπημένη μαρτυρία της 32χρονης ενώπιον των ενόρκων, μαρτυρίες άλλων εργαζομένων στο Sofitel και ίχνη σπέρματος στο χαλί του δωματίου.

«Δεν ξέρεις ποιος είμαι;»
Μια ακόμη σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά μέσω τους FoxNews. «Δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» φέρεται να φώναζε στην 32χρονη ο Στρος Καν κατά τη διάρκεια του συμβάντος, μετέδωσε το αμερικανικό δίκτυο, επικαλούμενο δικαστικές πηγές.
Η αποκλειστική αποκάλυψη του Fox News
«Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σταματήστε. Χρειάζομαι τη δουλειά μου, δε μπορώ να τη χάσω, μην το κάνετε αυτό. Θα χάσω τη δουλειά μου. Σας παρακαλώ σταματήστε», φώναζε –σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές- η καμαριέρα. Για να λάβει την απάντηση: «Όχι μωρό μου. Μην ανησυχείς, δε θα χάσεις τη δουλειά σου» και επανέλαβε: «δεν ξέρεις ποιος είμαι;».

Τι γίνεται με το DNA
Τα αποτελέσματα του DNA που βρέθηκε πάνω στα ρούχα της καμαριέρας περιμένουν όλοι με ανυπομονησία. Ανήκει ή όχι στον Ντομινίκ Στρος Καν; Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν έδωσε «καμία πληροφορία και κανένα αποτέλεσμα» όσον αφορά το δείγμα που ελήφθη από τον κατηγορούμενο, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η διάψευσε ήρθε σε απάντηση των δημοσιευμάτων δυο αμερικανικών και ενός γαλλικού δικτύου που μετέδωσαν ότι βρέθηκε DNA του Ντομινίκ Στρος Καν στα ρούχα του φερόμενου θύματός του.

Επικαλούμενα πηγές προσκείμενες στην έρευνα, το ABC, το NBC και το France 2 μετέδωσαν ότι τα αποτελέσματα των αναλύσεων ανακοινώθηκαν την Κυριακή στις γαλλικές αρχές.

«Τίποτε δεν θα αποκαλυφθεί πριν από τη δίκη», δήλωσε εξάλλου στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος του γραφείου του εισαγγελέα Έριν Ντάγκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

WSJ: Βρέθηκε σπέρμα στο πουκάμισο της καμαριέρας!

«Τα λουλούδια στην κυρία από μας»

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Στρος Καν – Επιστολή στους εργαζόμενους του ΔΝΤ

Le Point: “Τι ωραίος κώ….ς!”, είπε ο Στρος Καν στην αεροσυνοδό λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο 

“Αθώος” θα δηλώσει ο Στρος Καν – Τι λέει στην πρώτη του συνέντευξη ο δικηγόρος του

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε