Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο ατακτούλης Τζώρτζ Σόρος βρήκε τον μάστορά του και θα γίνει 50 εκατ. δολάρια φτωχότερος!

Το ζευγάρι σε παλιές ευτυχισμένες; στιγμές

Μπορεί να είναι ένας αδίστακτος κερδοσκόπος, όμως όπως κάθε άνθρωπος έχει τις αδυναμίες του. Μπορεί με τις κινήσεις του στα χρηματιστήρια να κλυδωνίζει ολόκληρες χώρες, αλλά βρέθηκε κάποιος να τον “χορέψει” στο ταψί.

Ο δισεκατομμυριούχος κερδοσκόπος, Τζώρτζ Σόρος πήρε στα χέρια του μια αγωγή από την 28χρονη πρώην φίλη του, την βραζιλιάνα σταρ της τηλεόρασης Αντριάνα Φερέιρ.

Όπως αναφέρει, η κακόμοιρη η κοπέλα ζητεί αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων γιατί όχι μόνο την χτυπούσε όταν είχαν σχέση, αλλά και της είχε τάξει ένα σπίτι στο Μανχάταν αλλά δεν κράτησε την υπόσχεσή του.

Ο 80χρονος Σόρος, λέει η Αντριάνα την χτύπησε στο πρόσωπο και προσπάθησε να την πνίξει όταν μάλωναν για το μόλις 1,9 εκατομμυρίων δολαρίων διαμέρισμα στο Μανχάταν.

Μια ακόμα λεπτομέρεια που αξίζει να αναφερθεί είναι οτι η υπόσχεση για το διαμέρισμα πάρθηκε πίσω από τον Τζώρτζ Σόρος κατά την διάρκεια μιας παθιασμένη νύχτας; όλο έρωτα. Τότε, του ξέφυγε οτι το ίδιο διαμέρισμα το είχε τάξει σε μια άλλη γυναίκα!

Η μήνυση αναφέρει: “Ενω ήταν ακόμα στο κρεβάτι, ο Σόρος χαστούκισε την Φερέϊρ και στη συνέχεια έβαλε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της για να την πνίξει. Μετά της πέταξε ένα πορτατίφ, αλλά δεν την πέτυχε και έσπασε στο πάτωμα. ‘Ομως τα γυαλιά πετάχτηκαν στα πόδια της κας Φερέϊρ και αναγκάστηκε να κάνει 3 ράμματα.”

Το ζευγάρι, γνωρίστηκε το 2006 και απ’ οτι φαίνεται η η Φερέϊρ πρέπει να έχει ακόμα πολλά ράμματα για τη γούνα του Σόρος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε