Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο φωτογράφος του Ομπάμα “έπιασε δουλειά” στον πρόεδρο… Underwood! [pics]

Φωτό από Instagram / @petesouza
Φωτό από Instagram / @petesouza

Μόνο λίγο καιρό έμεινε μακριά από έναν αμερικανό “Πρόεδρο” ο διάσημος φωτογράφος, Pete Souza, αφού πλέον εργάζεται για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών… Frank Underwood.

Όπως αναφέρει το CNN, ο Pete Souza, ο οποίος ήταν ο προσωπικός φωτογράφος του Μπαράκ Ομπάμα κατά την διάρκεια της Προεδρίας του, επιστρέφει σε παρόμοια καθήκοντα.

Κι αυτό διότι προσελήφθη από τον τηλεοπτικό σταθμό Netflix, ούτως ώστε να φωτογραφίζει τον Kevin Spacey, ο οποίος υποδύεται τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ως Frank Underwood, στην εξαιρετικά επιτυχημένη (και εξαιρετική γενικότερα) τηλεοπτική σειρά House of Cards.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Frank Underwood επισκέπτεται την Ουάσινγκτον και κάνει μερικές στάσεις σε σημεία – ορόσημα της πρωτεύουσας των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, με τον Pete Souza να έχει αναλάβει τη φωτογράφισή του.

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει τον Spacey καθοδόν για τον κεντρικό σταθμό της Ουάσινγκτον, το Union Station, υπό την… επιτήρηση του επιτελάρχη του στη σειρά, Doug Stamper, τον οποίο υποδύεται ο Michael Kelly.

Την έχει αναρτήσει, μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δείτε την

 

Spending the day with President Underwood.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pete Souza (@petesouza) στις

Ο γνωστός φωτογράφος, ξεκίνησε να ακολουθεί Αμερικανούς προέδρους επί θητείας Ρόναλντ Ρίγκαν, ενώ σημειώνεται πως  για τις 30 Μαΐου, έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου της σειράς, η οποία περιλαμβάνει και αυτή 13 επεισόδια.

Πηγή: edition.cnn.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε