Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Κιθ Ρίτσαρντς θάβει το “μέγεθος” του Τζάγκερ

Πολλά στόματα θα μείνουν ανοιχτά όταν κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του Κιθ Ρίτσαρντς στις 26 Οκτωβρίου. Μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει “ανυπόφορο” τον Μικ Τζάγκερ.

 Λέει ότι από ενα σημείο και μετά ο Τζάγκερ ήταν ανυπόφορος και αλλαζόνας και αποκαλύπτει ότι του είχαν βγάλει το παρατσούκλι “Η αυτής μεγαλειότητης” και “Μπρέντα”.

Μάλιστα σύμφωνα με τη Mirror ο Ρίτσαρντς κάνει και ένα “μικρόψυχο” μάλλον σχόλιο για το μέγεθος του μορίου του Μικ Τζάγκερ λέγοντας ότι “η Μαριάν Φέιθφουλ αποκλείεται να περνούσε καλά”.

Ούτε για τον Τζον Λένον έχει καλά λόγια όμως, λέγοντας ότι ήταν ένας μάλλον “χαζούτσικος τύπος”. Όπως λέει μία φορά τον βρήκε ξαπλωμένο στο μπάνιο, να λέει: “Μη με μετακινήσετε – Τα πλακάκια είναι πολύ όμορφα”.

Ο Κιθ Ρίτσαρντς γνωστός λάτρης των ναρκωτικών, αναφέρει ότι “ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά, παρά μόνο με την αστυνομία”. Για το θάνατο – είχε περάσει μία δεκαετία σε λίστα με “τους ανθρώπους που είναι πιο πιθανό να πεθάνουν” – λεει ότι εκείνος δεν τον έχει στην ατζέντα. “Δεν θέλω να δω τον Διάβολο ακόμη” αναφέρει.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε