Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Κόμεϊ κρατούσε αποστάσεις από τον Τραμπ κατά την έρευνα του FBI

Ο Κόμεϊ κρατούσε αποστάσεις από τον Τραμπ κατά την έρευνα του FBI

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Τζέιμς Κόμεϊ βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο καρατομημένος διευθυντής του FBI, προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από τον Ντόναλντ Τραμπ κατά την διάρκεια της έρευνας του FBI για τις επαφές του Προέδρου των ΗΠΑ με την Ρωσία. Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως το πλήρωσε ακριβά.

 

Μάλιστα, παρά το γεγονός πως έχει γίνει γνωστό πως ο Κόμεϊ έχασε τη θέση του για αυτή την έρευνα ενώ ο Τραμπ ζήτησε από το FBI να σταματήσει την έρευνα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ επιμένει να το αρνείται. 

Νωρίτερα, σήμερα (19.05.2017), ο Τραμπ κατηγόρησε τον Κόμεϊ πως ήταν ανεπαρκής, πως δεν του ζήτησε να σταματήσει την έρευνα, πως έπρεπε να φύγει, πως η απόφασή του πάρθηκε γιατί νόμιζε ότι θα είχε διακομματική στήριξη και γιατί είχε τις εισηγήσεις του υπουργού Δικαιοσύνης και του αναπληρωτή γενικού εισαγγελέα των ΗΠΑ.

“Η όλη υπόθεση εξελίσσεται σε κυνήγι μαγισσών και δεν υπάρχει καμία συνωμοσία από μέρους μου ή από την προεκλογική εκστρατεία μου -μιλώντας για τον εαυτό μου – και τους Ρώσους. Τίποτα”, είπε.

Δείτε το βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε