Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο ληστής ξέχασε το κινητό του με… τις προσωπικές του φωτογραφίες!

O ληστής σε μια από τις πόζες που βρέθηκαν στο κινητό του.
O ληστής σε μια από τις πόζες που βρέθηκαν στο κινητό του.
Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Για την ακρίβεια, πήγε για διάρρηξη και βγήκε έχοντας ξεχάσει πίσω του αδιάσειστα ενοχοποιητικά στοιχεία….
 

Ούτε που το φανταζόταν ο 24χρονος σεσημασμένος μικροκακοποιός Άντονι Γκόθροπ όταν έβγαινε στις 28 Αυγούστου, με ένα κλεμμένο laptop παραμάσχαλα, από την πόρτα της οικίας που μόλις είχε διαρρήξει στο Κέμπριτζ, πως είχε αφήσει πίσω του, στον «τόπο του εγκλήματος», το κινητό του τηλέφωνο. Μάλιστα, για κακή του τύχη, το εν λόγω κινητό ήταν γεμάτο φωτογραφίες του ιδίου.
 
Θρασύς όσο λίγοι, ο ξεχασιάρης διαρρήκτης, όταν αντελήφθη την απώλεια, δε δίστασε να στείλει SMS στην αστυνομία απαιτώντας να του επιστρέψουν το κινητό του, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, του το είχαν κλέψει ώρες πριν τη διάρρηξη της 28ης Αυγούστου.
 
Φυσικά, κανείς δεν τον πίστεψε με αποτέλεσμα ο 24χρονος να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου όπου τελικώς παραδέχθηκε την ενοχή του.
 
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με βεβαρημένο ποινικό μητρώο – τρεις καταδίκες για διαρρήξεις και κατοχή ναρκωτικών – ο οποίος το 2005 το είχε σκάσει από το δικαστήριο επειδή «ήθελε να δει τη μητέρα του».
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε