Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο “μάτσο” Βλαδίμηρος ξαναχτυπά! Ημίγυμνος και νικητής στη “μάχη” με τον λούτσο! [vids, pics]

Φωτογραφίες από: YouTube
Φωτογραφίες από: YouTube

Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, βγήκε ημίγυμνος στη ρωσική φύση, περνώντας μετικές ημέρες χαλάρωσης με το ψάρεμα να κυριαρχεί στην ατζέντα του.

Το Κρεμλίνο ενημέρωσε πως ο Ρώσος πρόεδρος πήγε για ψάρεμα κατά την διάρκεια των σύντομων διακοπών του αυτή την εβδομάδα. Ψάρεψε -πάντα χωρίς μπλούζα- σε ποτάμια, φόρεσε στολή δύτη και επιδόθηκε σε… ανελέητο κυνηγητό λούτσων, ενώ μία κάμερα GoPro κατέραφε όλες τις κινήσεις του στα παγωμένα νερά της Σιβηρίας!

Κυνηγούσε έναν λούτσο για δύο ώρες και δεν μπορούσε να τον πετύχει, ωστόσο στο τέλος τα κατάφερε“, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντιμίτρι Πεσκόφ, σε δημοσιογράφους την Παρασκευή.

Φωτογραφία από: YouTube

Φωτογραφία από: YouTube

Παρόλο που η θερμοκρασία στα νερά της λίμνης δεν είναι συνήθως υψηλότερη των 17 βαθμών Κελσίου, “αυτό δεν εμπόδισε τον πρόεδρο να κολυμπήσει“, τόνισε ακόμη.

Φωτογραφία από: YouTube

Ο Πούτιν πέρασε δύο ημέρες στην Tyva, της νότιας Σιβηρίας, μαζί με τον υπουργό Άμυνας, Sergei Shoigu. Πήγαν για πεζοπορία, διέσχισαν ποταμούς με βάρκα, ενώ τα πρώτα πλάνα της εξόρμησης αυτής, που έχει καταστεί παράδοση τα τελευταία χρόνια για τον Ρώσο πρόεδρο, έχουν ήδη δημοσιευτεί.

Δείτε τις εικόνες

 

 

Πηγή: bloomberg.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε