Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο μοναδικός άνθρωπος που επιβίωσε από δύο τσουνάμι!

Η συγκλονιστική ιστορία του 39χρονου Ινδονήσιου Zahrul Fuadi που βγήκε ζωντανός και από το τσουνάμι της Ινδονησίας όπου έμενε τότε και από τον μέγα-σεισμό και το τσουνάμι που ακολούθησε στην Ιαπωνία όπου είχε μετακομίσει πρόσφατα.
 

Μάλιστα από σατανική σύμπτωση βρέθηκε και τις δύο φορές στο επίκεντρο των καταστροφών.
 
Ο Zahrul Fuadi κατοικούσε μαζί με την οικογένεια του το 2004 στην περιοχή Aceh της Ινδονησίας όπου θρήνησαν 170.000 νεκρούς από τους συνολικά 220.000 νεκρούς ενώ πριν από λίγους μήνες επέλεξε να μετακομίσει στην Ιαπωνία και μάλιστα στην πόλη Sendai που επλήγη περισσότερο από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι.
 
Ο 39χρονος Zahrul αφηγείται στο BBC πως το 2004 έσωσε τον εαυτό του και την οικογένεια του ”καβαλώντας” την τελευταία στιγμή το μονίμως χαλασμένο μοτοποδήλατό του, που από θαύμα τότε ”πήρε μπροστά”, και έτσι απέφυγαν το τσουνάμι ανεβαίνοντας σε ένα λόφο.
 
7 χρόνια μετά και συγκεκριμένα πριν από 2 μήνες,στην προσπάθεια του να ξεχάσει την τραγωδία και να ”χτίσει” ένα καλύτερο μέλλον, πήρε την οικογένεια του και μετακόμισαν στο Σεντάι της Ιαπωνίας για να κάνει το μεταπτυχιακό του ώστε να βρει καλύτερη δουλειά.
 
Την ώρα του σεισμού βρίσκονταν στον τρίτο όροφο του πανεπιστημίου όταν ένιωσε το ίδιο σοκ με το 2004.Αμέσως γύρισε σε ότι θύμιζε το σπίτι που έμεναν και ευτυχώς βρήκε σώα τη γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά του.
 
Αναγκαστικά πήγαν να μείνουν σε καταυλισμό, για άλλη μία φορά μέσα σε 7 χρόνια και τώρα, ώσπου να διορθωθούν τα πράγματα στην Ιαπωνία, γύρισαν για λίγο στην πατρίδα τους στην περιοχή Aceh της Ινδονησίας όπου ο κόσμος θρηνεί μετρώντας ακόμα τους νεκρούς από το 2004.
 
Όπως λέει ο Zahrul Fuadi δεν φοβάται πια για τίποτα: ” Σε κάθε μέρος του κόσμου μπορεί να συμβεί μία καταστροφή.Όμως και στον δρόμο να βγεις μπορεί να σε πατήσει ένα αυτοκίνητο, ο κίνδυνος παραμονεύει παντού, ας είμαστε ευγνώμονες που ζούμε τώρα”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε