Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Μουμπάρακ πάσχει από κατάθλιψη!

Ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, που βρίσκεται υπό προσωρινή κράτηση σε νοσοκομείο της χώρας, πάσχει από κατάθλιψη και πρέπει να τον παρακολουθήσει ψυχολόγος, όπως δήλωσε σήμερα μία ιατρική πηγή την οποία επικαλείται το πρακτορείο Mena.

Ο Μουμπάρακ, 83 ετών, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του θερέτρου Σαρμ ελ Σέιχ στην Ερυθρά Θάλασσα από τον προηγούμενο μήνα έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στη διάρκεια της ανάκρισης.

Σύμφωνα με το Mena, το οποίο επικαλείται έναν γιατρό του νοσοκομείου, η “ψυχολογική κατάσταση του (Μουμπάρακ) είναι άσχημη” και “έχει ανάγκη έναν ψυχολόγο”.

Δικαστική έρευνα έχει ξεκινήσει για την προέλευση της περιουσίας του πρώην προέδρου, αλλά και για την καταστολή του κινήματος αμφισβήτησης που συγκλόνισε την Αίγυπτο τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο και οδήγησε στην παραίτησή του.

Ο Μουμπάρακ αναμένεται να μεταφερθεί σε φυλακή μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Η αιγυπτιακή δικαιοσύνη είχε ανακοινώσει την Τετάρτη ότι μία ομάδα καρδιολόγων αναμένεται να εξετάσει τον Μουμπάρακ για να εκτιμήσει την κατάσταση της υγείας του και να αποφανθεί αν μπορεί να μεταφερθεί σε φυλακή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε