Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Μπάρον “ενώνει” Τραμπ και Κλίντον!

Ο Μπάρον “ενώνει” Τραμπ και Κλίντον!

Η κριτική που δέχεται ο 11χρονος Μπάρον Τραμπ για τον τρόπο που ντύνεται (!) έγινε η αφορμή για μια… συμμαχία: της Μελάνια Τραμπ με την Τσέλσι Κλίντον.

Ο 11χρονος Μπάρον είδε τη ζωή του να αλλάζει από την ημέρα που ο πατέρας του, Ντόναλντ Τραμπ, αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ.

Και όπως κάθε “πρώτο” παιδί, είναι στο μάτι του κυκλώνα για ο,τιδήποτε κάνει. Από το πως στέκεται, πως γελάει και πως ντύνεται. Αλλά, όπως έχει συμβεί πολλές φορές, κάποιες φορές το μέτρο χάνεται.

Πρόσφατα, η εφημερίδα The Daily Caller κορόιδεψε τις ενδυματολογικές επιλογές του 11χρονου γράφοντας ότι θα έπρεπε «να ντύνεται όπως στον Λευκό Οίκο».

Η Τσέλσι Κλίντον, μπορεί να είδε τον Ντόναλντ Τραμπ να “κλέβει” την προεδρία μέσα από τα χέρια της μητέρας της Χίλαρι, αλλά ως πρώην “πρώτο” παιδί, ξέρει τι περνάει ο 11χρονος γιος του νυν προέδρου της χώρας.

Γι’ αυτό και αποφάσισε να παρέμβει. Μέσα από το λογαριασμό της στο twitter, η κόρη του Μπίλ και της Χίλαρι Κλίντον, μητέρα σήμερα και η ίδια, υπερασπίστηκε τον μικρό Τραμπ. «Είναι καιρός τα μέσα ενημέρωσης και όλοι να αφήσουν ήσυχο τον Μπάρον Τραμπ και να τον αφήσουν να έχει την παιδική ηλικία που αξίζει», έγραψε.

Και δεν σταμάτησε εκεί. Απαντώντας σε άλλο tweet (το οποίο πλέον έχει “κατέβει”) ήταν ακόμη πιο σκληρή: «Σε κανένα παιδί δεν πρέπει να μιλάει κανείς έτσι, είτε στην πραγματική ζωή είτε online. Και να το κάνει ένας ενήλικος; Ντροπή».

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δεν δίστασε να κάνει retweet την… “εχθρό” Τσέλσι Κλίντον και να την ευχαριστήσει δημόσια. «Σε ευχαριστώ Τσέλσι Κλίντον – Είναι τόσο σημαντικό να στηρίζουμε τα παιδιά μας να είναι ο εαυτός τους» έγραψε και συμπλήρωσε το hashtag StopChildhoodBullying.

Η απάντηση και η δημόσια ευχαριστία της Πρώτης Κυρίας στην κόρη της αντιπάλου του άντρα της για την προεδρία προκάλεσε έκπληξη σε κάποιους.

Πηγές του Λευκού Οίκου τόνισαν ότι η Μελάνια Τραμπ έχει τον πλήρη έλεγχο των προσωπικών της μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δεν ζητάει την έγκριση του Λευκού Οίκου ή του συζύγου της πριν κάνει κάποια ανάρτηση και ούτε συνεργάζεται με ομάδα διαχειριστών.

Με το μήνυμα αυτό η Μελάνια υπενθυμίζει την πλατφόρμα κατά του εκφοβισμού, την οποία είχε υποσχεθεί ότι θα είναι η προτεραιότητας της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Μάλιστα είχε υποσχεθεί ότι με τα δικαιώματα που της δίνει το αξίωμά της θα κάνει τα πάντα για να σταματήσει τον εκφοβισμό μέσω διαδικτύου.

Αυτή, πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Τσέλσι Κλίντον στήριξε δημόσια τον Μπάρον Τραμπ. Τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ανέλαβε καθήκοντα, είχε γράψει: «Ο Μπάρον Τραμπ αξίζει ό,τι κάθε παιδί: να είναι παιδί. Στηρίζοντας κάθε παιδί, σημαίνει επίσης ότι αντιστεκόμαστε στις προεδρικές αποφάσεις που πληγώνουν τα παιδιά».

  Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις