Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Ομπάμα σε γυναικεία εκπομπή

O Ομπάμα εμφανίστηκε στο “The View” το Μάρτιο του 2008 όταν έκανε προεκλογική εκστρατεία για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα εμφανιστεί στην γυναικεία εκπομπή “The View” την Πέμπτη, και όπως ανακοίνωσε το δίκτυο ABC σήμερα θα είναι η πρώτη εμφάνιση εν ενεργεία προέδρου σε πρωινή εκπομπή talk show της αμερικανικής τηλεόρασης.

Η τηλεοπτική εμφάνιση του Ομπάμα της 29ης Ιουλίου θα μαγνητοσκοπηθεί την Τετάρτη. Θα του υποβληθούν ερωτήσεις για τις θέσεις εργασίας, την οικονομία, την πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικού και την οικογενειακή ζωή μέσα στον Λευκό Οίκο, αναφέρει σε ανακοίνωση του το δίκτυο ABC.

Η πολύ γνωστή δημοσιογράφος και συμπαρουσιάστρια της εκπομπής “The View” Μπάρμπαρα Ουόλτερς, θα επιστρέψει στο στούντιο για την εμφάνιση του Ομπάμα, για πρώτη φορά από τότε που υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, τον Μάιο.

O Ομπάμα εμφανίστηκε στο “The View” το Μάρτιο του 2008 όταν έκανε προεκλογική εκστρατεία για την προεδρία των ΗΠΑ, και η σύζυγός του Μισέλ ήταν επίσης φιλοξενούμενη της ίδιας εκπομπής τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

“Είναι χαρά και τιμή για μας που ο πρόεδρος Ομπάμα θα είναι ο προσκεκλημένος της εκπομπής “The View”… Αυτό δείχνει ότι τόσο ο πρόεδρος όσο και η πρώτη κυρία αισθάνονται ότι η εκπομπή μας είναι μια ισχυρή και σημαντική πηγή πληροφοριών και ειδήσεων”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η 80χρονή Μπάρμπαρα Ουόλτερς.

Η ίδια πρόσθεσε ότι θα επιστρέψει για να εργαστεί κανονικά και πάλι στην στην εκπομπή της τον Σεπτέμβριο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε