Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο πιλότος κατάφερε να σώσει επιβάτες και αεροπλάνο – Βίντεο

Το βίντεο κόβει την ανάσα μόνο αν σκεφτεί κανείς τι θα γινόταν αν ήταν μέσα στο συγκεκριμένο αεροπλάνο. Η επιδεξιότητα του πιλότου τελικά τους έσωσε.

Βλέποντας το βίντεο θα μπορούσε να πει κανείς ότι αν ήταν αυτοκίνητο τότε ο οδηγός του θα ήταν μεθυσμένος. Όταν όμως πρόκειται για αεροπλάνο σίγουρα δεν μπορείς να πεις πως ο πιλότος είναι μεθυσμένος. Θα πεις ότι κάτι πάει λάθος. Και όντως κάτι πήγαινε λάθος.
 
Το ρωσικό αεροπλάνο Tupolev -154 απογειώνεται από το αεροδρόμιο Chkalovsky κοντά στην Μόσχα. Όμως το αεροπλάνο είχε να πετάξει περισσότερο από 10 χρόνια και μάλλον κανείς δεν μπήκε στον κόπο να το φτιάξει. Έτσι αποφάσισαν να το χρησιμοποιήσουν για μια πτήση και μετά να πάει για…σέρβις και τεχνικό έλεγχο.

 

 
Το αεροπλάνο άρχισε όμως να έχει προβλήματα αμέσως μετά την απογείωση και έτσι ο πιλότος προσπαθεί να το προσγειώσει με τα αποτελέσματα που βλέπετε. Στην τρίτη προσπάθεια του να το προσγειώσει τα καταφέρνει με πλήρη ασφάλεια να προσγειώσει το αεροπλάνο χωρίς να πάθει κανείς τίποτα, εκτός από τον τρόμο που έζησαν.
 
Τώρα οι αρχές έχουν αρχίσει έρευνα για το ποιος έδωσε άδεια να χρησιμοποιηθεί ένα τέτοιο αεροπλάνο σε πτήση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε