Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο πιο κρύος Νοέμβρης των τελευταίων 17 ετών!

Μην σας μπερδεύει ο τίτλος. Φυσικά και δεν μιλάμε για την Ελλάδα αφού ζούμε τον πιο ζεστό Νοέμβριο των τελευταίων 50 χρόνων. Μιλάμε για την Βρετανία που το Σάββατο περιμένει ακόμη και χιόνια στο…Λονδίνο! Δείτε φωτογραφίες…

Την ώρα που το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα ίσως να πηγαίνουμε και για μπάνιο στην θάλασσα στην Βρετανία έχουν βγάλει τα κασκόλ, τα μπουφάν αλλά και τα πέδιλα του σκι αφού ήδη έχει ξεκινήσει να χιονίζει σε αρκετές περιοχές. Σύμφωνα με την Βρετανική Μετεωρολογική Υπηρεσία το Σάββατο περιμένουν να χιονίσει ακόμη και στο Λονδίνο.

 
Μέχρι στιγμής αρκετές περιοχές της Σκωτίας έχουν καλυφθεί με χιόνι. Πολλοί δρόμοι έχουν κλείσει ενώ δεν έλειψαν και τα…μικρο-ατυχήματα!
Οι αρχές έχουν προειδοποιήσει τον κόσμο να αποφύγει τις άσκοπες μετακινήσεις ενώ ενημερώνουν ότι μπορεί να προκληθεί χάος στους δρόμους αλλά και στις μεταφορές με τρένα και αεροπλάνα.

 
Πρόκειται για τον πιο παγωμένο Νοέμβριο από το 1993. Οι θερμοκρασίες σήμερα σε αρκετές περιοχές της Βρετανίας θα κυμανθούν από -3 βαθμούς μέχρι 2 βαθμούς Κελσίου.

 
Αν πάντως σκοπεύεται να ταξιδέψετε αυτές τις μέρες προς την Βρετανία, βγάλτε από την ναφθαλίνη τα παλτά και τα σκουφάκια σας αφού εδώ άγνωστο το πότε θα τα χρησιμοποιήσουμε.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε