Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο playboy πρίγκιπας που θα γίνει βασιλιάς! Σκάνδαλα, σεξ, βία και δολοφονίες

Ο playboy πρίγκιπας που θα γίνει βασιλιάς! Σκάνδαλα, σεξ, βία και δολοφονίες

Με τρεις πρώην γυναίκες, απίστευτα σκανδαλώδη ζωή, ξεσπάσματα βίας και μια περίεργη τάση για κανίς, ο επόμενος βασιλιάς της Ταϊλάνδης είναι διαβόητος για το playboy lifestyle του και αποτελεί το μαύρο πρόβατο της βασιλικής οικογένειας.

Όσο ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου για περισσότερα από δύο χρόνια, ο γιος και διάδοχός του στον θρόνο είχε πιο σημαντικά όπως φαίνεται θέματα να ασχολείται. Πολυτελείς βίλες, πλούσιο ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, με τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται να ξεπερνούν τα επιτεύγματά του.

Μετά τον θάνατο του σεβαστού βασιλιά της Ταϊλάνδης Bhumibol Adulyadej, η χώρα ανησυχεί για την τύχη της, καθώς η σκανδαλώδης ζωή του πρίγκιπα Vajiralongkorn θα μπορούσε να τερματίσει μια δυναστεία που έχει συγκριθεί με εκείνη της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο πρίγκιπας ζούσε μια πολυτελή ζωή στα βουνά της νότιας Γερμανίας και της Αυστρίας, έχοντας πάθος για τα γρήγορα αυτοκίνητα και τις γυναίκες, ενώ περνούσε την ώρα του με μια αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι πιέσεις όμως στον 64χρονο πρίγκιπα να ανέβει στον θρόνο έχουν αυξηθεί παρά τις φήμες που θέλουν να καθυστερεί σκόπιμα τη διαδοχή. Ενώ ο πατέρας του χαιρετίστηκε για την ενοποίηση της χώρας εν μέσω πολιτικών αναταραχών και ταξικών διακρίσεων, οι πολίτες βλέπουν ότι ο διάδοχος του θρόνου στερείται της ίδιας αφοσίωσης και πολλοί έχουν αμφισβητήσει την καταλληλότητά του.

Το γεγονός ότι η στέψη του πρίγκιπα Vajiralongkorn θα καθυστερήσει έναν χρόνο προκειμένου να πενθήσει τον χαμό του πατέρα του αποτελεί σημαντική ένδειξη της πορείας του πρίγκιπα παρά το γεγονός πως ο πατέρας του περίμενε μόνο 24 ώρες όταν ανέβηκε στον θρόνο.

Η πικρή ιστορία του playboy πρίγκιπα

Παντρεύτηκε την πρώτη του γυναίκα και ξαδέρφη του Soamsawali Kitiyakara το 1977, αλλά κατά τη διάρκεια του γάμου τους είχε παράνομο δεσμό με ηθοποιό με την οποία και απέκτησε 5 παιδιά. Η ηθοποιός Sujarinee Vivacharawongse έγινε τελικά η δεύτερη σύζυγός του, ενώ η πριγκίπισσα Soamsawali είχε υποβιβαστεί σε μικρότερα καθήκοντα μέσα στη βασιλική οικογένεια.

Αφού εξόρισε τη δεύτερη σύζυγό του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ο πρίγκιπας Vajiralongkorn γνώρισε την τρίτη γυναίκα του Srirasmi Suwadee που έγινε απίστευτα γνωστή όταν εμφανίστηκε γυμνή σε πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε ο σύζυγός της για το κανίς του. Έχει αποκτήσει 7 παιδιά από 3 διαφορετικές συζύγους, ενώ και οι τρεις γάμοι του κατέληξαν στο διαζύγιο.

Ο γάμος του με την ηθοποιό Vivacharawongse διαλύθηκε το 1996, με τον πρίγκιπα να την κατηγορεί για απιστία με στρατιώτη. Αφαίρεσε έτσι τους βασιλικούς τίτλους και τα διαβατήρια από τα 5 παιδιά του, ενώ έστειλε επιστολές στα βρετανικά σχολεία που φοιτούσαν πως δεν θα πληρώνει πλέον τα δίδακτρά τους. Αποκαλούνται πλέον εξόριστοι πρίγκιπες της Ταϊλάνδης.

 

 

Όσο για την τρίτη σύζυγό του τη χώρισε σε έκρηξη οργής, εξορίζοντάς την στην πόλη της και αφαιρώντας τον τίτλο από την οικογένειά της. Τρία από τα αδέρφια της φυλακίστηκαν, όπως και οι γονείς της, για εγκλήματα κατά της μοναρχίας. Ήταν αυτή που εμφανίστηκε σε πάρτι γενεθλίων για το αγαπημένο του κανίς Foo Foo γυμνόστηθη και φορώντας μόνο ένα G-string. Αργότερα μάλιστα έβγαλαν οικογενειακή φωτογραφία οι 3 τους, με την πριγκίπισσα Srirasmi Suwadee να παραμένει γυμνόστηθη. Το βίντεο, που φέρεται να γυρίστηκε στην Ταϊλάνδη το 2005, δόθηκε στη δημοσιότητα το 2007 μετά από ένα στρατιωτικό πραξικόπημα και σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν ερωτήματα για τον πλούσιο τρόπο ζωής του.

Φαίνεται πάντως ότι ο πρίγκιπας είναι εμμονικός με τα κανίς, έχοντας αποδώσει τίτλο στο αγαπημένο του σκυλάκι Foo Foo όπως αποκαλύφθηκε από έγγραφα του WikiLeaks το 2011. Είχε αποκτήσει στρατιωτικό βαθμό και κατήχει το αξίωμα του Air Chief Marshal. Πέθανε το 2015 και ο συντετριμμένος πρίγκιπας διεξήγαγε τετραήμερο μνημόσυνο και κηδεία.

 

 

Έχει παράλληλα ιδιαίτερα εκκεντρικό γούστο, επιλέγοντας να φορά κοντά… τοπάκια, ενώ τα τατουάζ του, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Andrew Marshall, πρέπει να είναι ψεύτικα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, φέρεται πως εμπλέκεται και σε δολοφονίες αστυνομικών.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε