Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ο πρίγκιπας Τζορτζ βαρέθηκε το σχολείο – Τον «έδωσε» ο Γουίλιαμ!

πρίγκιπας Τζορτζ

Δεν είναι λίγος καιρός που ο πρίγκιπας Τζορτζ έτρεχε να πάει για την πρώτη του μέρα στο σχολείο. Τα πράγματα όμως έχουν πλέον αλλάξει.

Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει για τα καλά. Ο πρίγκιπας Τζορτζ άρχισε ήδη να βαριέται το σχολείο όπως αποκάλυψε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παραδέχτηκε ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ βαρέθηκε και δεν θέλει να πηγαίνει σχολείο. Το αποκάλυψε σε γονιό συμμαθητή του έξω από τις σχολικές πύλες το πρωί.

https://www.youtube.com/watch?v=nyuVo9sadaE

Ο τετράχρονος πρίγκιπας Τζορτζ έτρεχε για την πρώτη του μέρα στο σχολείο, αλλά πλέον η περίοδος μέλιτος τελείωσε. Θέλει να μπορούσε να έμενε σπίτι με τη μαμά του Κέιτ Μίντλετον που περνά αυτή την περίοδο δύσκολη εγκυμοσύνη.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ βαρέθηκε ήδη το σχολείο

“Ήταν συναρπαστικό που συνάντησα τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Μου είπε ότι μόλις τον άφησε στο σχολείο και πως δεν ήθελε να πάει”, δήλωσε η μητέρα δύο κοριτσιών Louise Smith. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σταμάτησε να χαιρετήσει τις δύο κορούλες της, Sophia, 3, και Holly, 1. Ακούγεται λίγο όπως με τα παιδιά μου”.

Ο Τζορτζ πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο στις 7 Σεπτεμβρίου. Μετά την πρώτη του μέρα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε ότι τα πρωτάκια ήταν αγχωμένα και μέσα στα νεύρα. “Όλοι βλέπουμε πόσο θα κρατήσει αυτό μέχρι τελικά να μη θέλει να πάει”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις