Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Σαρκοζί ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για τις προεδρικές εκλογές

“Αποδέχθηκα την πρόσκληση της TF1 για το δελτίο των 20.00 απόψε και σάς δίνω ραντεβού εκεί”, έγραψε το πρωί ο Νικολά Σαρκοζί στο Twitter.

Το πε και το κανε ο Σαρκοζί. Λίγο μετά τις 21:00 ώρα Ελλάδος βγήκε ζωντανά στο κεντρικό δελτίο του TF1 και ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τις προεδρικές εκλογές τον Απρίλιο.

Ο Σαρκοζί το πρωί είχε ανακοινώσει μέσω twitter οτι θα έκανε την κίνηση αυτή.

Να σημειωθεί ότι ο Σαρκοζί άνοιξε σήμερα λογαριασμό στο Twitter και αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να ενημερώσει τους υποστηρικτές τους για τη σημερινή του εμφάνιση στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1 όπου πρόκειται ν’ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του για δεύτερη προεδρική θητεία, 67 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του Απριλίου 2012.

Σύμφωνα με πηγές, τις τελευταίες εβδομάδες ο πρόεδρος της Γαλλίας δέχθηκε ισχυρές πιέσεις από το περιβάλλον του να επισπεύσει την επίσημη είσοδό του στην προεκλογική εκστρατεία και να εγκαταλείψει τον ρόλο του “προέδρου-ήρωα” που μάχεται κατά της οικονομικής κρίσης, τον οποίο υπολόγιζε να διατηρήσει μέχρι τον Μάρτιο, λόγω του γεγονότος ότι διατηρεί προβάδισμα ο αντίπαλός του υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Φρανσουά Ολάντ (57,5% Ifop).

“Ολοι ήξεραν ότι είναι υποψήφιος… δεν αλλάζει κάτι στη δική μου εκστρατεία”, δήλωσε ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Αν και νέος στο Twitter o Σαρκοζί, τον ακολουθούν ήδη 20.745 και ο αριθμός όλο και αυξάνεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έφτασε η… μεγάλη ώρα! – Ο Σαρκοζί ανακοινώνει την υποψηφιότητα του

Πιθανώς στις 16/2 η υποψηφιότητα Σαρκοζί

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε