Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ο Σίλβιο τουιτάρει! – Χιλιάδες οι followers!

Ο Σίλβιο τουιτάρει! – Χιλιάδες οι followers!

Όλοι ακολουθούν τον Σίλβιο! Μέσα σε 24 ώρες οι επαφές του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο Twitter δεκαπλασιάστηκαν. Από την 31η Δεκεμβρίου ως την 1η Ιανουαρίου προστέθηκαν σε αυτό 60.000 επαφές.

Πρόκειται για ένα «μη επίσημο προφίλ», το οποίο και δημιουργήθηκε από μια ομάδα εθελοντών, με την έγκριση του κομματικού μηχανισμού του Λαού της Ελευθερίας (PdL) του μεγιστάνα πρώην πρωθυπουργού.

Πάντως «πολλοί χρήστες του Twitter υποπτεύονται ότι μέρος των επαφών μπορεί να δημιουργήθηκαν επί τούτου», δηλαδή να είναι εικονικές, κάτι που έχει συμβεί «στο παρελθόν και με μεγάλες επιχειρήσεις», αναφέρει η εφημερίδα του Μιλάνου Κοριέρε Ντέλα Σέρα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πολλές από τις επαφές είναι χρήστες του Διαδικτύου που ζουν στην Λατινική Αμερική και οι οποίοι δεν διαθέτουν στο προφίλ τους φωτογραφία.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του PdL Αντόνιο Παλμιέρι δηλώνει σχετικά ότι «δεν έχει αγορασθεί ούτε μια επαφή, διότι κάτι τέτοιο δεν θα χρησίμευε σε κάτι όσον αφορά την έκβαση της προεκλογικής εκστρατείας».

Η ομάδα εθελοντών που ασχολείται με την ενημέρωση του προφίλ @BERLUSCONI2103 ανέφερε παράλληλα ότι «κάποιος χάκερ πιθανότατα προχώρησε σε Διαδικτυακή παραβίαση και για το λόγο αυτό, κρίθηκε αναγκαία η αλλαγή του κωδικού πρόσβασης στο συγκεκριμένο προφίλ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπερλουσκόνι: “Αν η ΕΚΤ δεν εγγυηθεί το χρέος μας θα βγούμε από το Ευρώ”

Ούτε Μόντι ούτε Μπερλουσκόνι – Τι “ψηφίζουν” οι Ιταλοί

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε