Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Σίλβιο τραγουδά τον… έρωτα!

Την ώρα που η χώρα του βρίσκεται στα πρόθυρα πολιτικής κρίσης και ένα βήμα πριν τις πρόωρες εκλογές ο Καβαλιέρε συνεχίζει ακάθεκτος κυκλοφορόντας cd με ερωτικά…. τραγούδια!
 

Άλμπουμ με 13 ερωτικά τραγούδια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόµενο µήνα στην Ιταλία, προκαλώντας ερωτήµατα για το πρόσωπο που ενέπνευσε τον ιταλό πρωθυπουργό να ντύσει µε στίχους τις συνθέσεις του Μαριάνο Απιτσέλα, ναπολιτάνου τραγουδιστή και µόνιµου ερµηνευτή των τραγουδιών του Καβαλιέρε.
 
«Ποιον να σκεφτόταν άραγε ο πρωθυπουργός όταν έγραφε αυτά τα λόγια;», αναρωτιέται η εφηµερίδα «Ιl Giornale», ιδιοκτησίας του αδελφού του Μπερλουσκόνι. Το άλµπουµ τιτλοφορείται «Με την αγάπη µπορείς» κι εξίσου µελιστάλαχτους τίτλους έχουν τα περισσότερα τραγούδια:
 
«Αλλά εάν σε χάσω», «Οταν η καρδιά», «Μείνε µαζί µου», «Υπάρχει αγάπη». «Εάν δεν υπήρχες, θα ήταν καλύτερα», λέει ένας στίχος ο οποίος και κίνησε την περιέργεια των ιταλικών µέσων ενηµέρωσης για το πρόσωπο στο οποίο απευθύνονται αυτά τα λόγια.
 
«Εάν σε χάσω, δεν θα ξέρω τι να κάνω πια, εάν δεν αισθάνοµαι τα χέρια σου στο πρόσωπό µου», δηλώνει ο Μπερλουσκόνι – πιθανότατα στο ίδιο πρόσωπο. Ενα ερώτηµα που τίθεται ακόµη είναι εάν η κυκλοφορία του άλµπουµ θα βοηθήσει τον ιταλό πρωθυπουργό και το κόµµα του να ανακάµψουν.
 
Σύµφωνα µε δηµοσκόπηση που είδε χθες το φως της δηµοσιότητας, ο Λαός της Ελευθερίας αποσπά 29,7% στην πρόθεση ψήφου, εµφανίζοντας απώλειες δύο µονάδων σε σχέση µε τον περασµένο Ιούλιο. Ακολουθεί το Δηµοκρατικό Κόµµα µε 27%.
 
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε