Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Ντομινίκ Στρος Καν σόκαρε ακόμα και πόρνη – Η μαρτυρία για το απίστευτο όργιο

Ο Ντομινίκ Στρος Καν σόκαρε ακόμα και πόρνη – Η μαρτυρία για το απίστευτο όργιο

Νέες πικάντικες αποκαλύψεις για τον “βασιλιά των πάρτι” όπως χαρακτήρισαν οι εισαγγελείς τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν.

Η μαρτυρίας της σοκαρισμένης πόρνης ήρθε στη δίκη του Ντομινίκ Στρος Καν για “διακεκριμένη πορνεία” στη βόρεια γαλλική πόλη Λιλ.

“Σοκαρίστηκα. Δεν ήθελα να εμπλακώ σε αυτό το όργιο” σημείωσε η Sandrine Vandenschrik, πόρνη που μπήκε σε σουίτα ξενοδοχείου 4 αστέρων στο Παρίσι και αντίκρισε το θέαμα.

Ενώ ο Ντομινίκ Στρος Καν επιμένει ότι δεν γνώριζε πως οι γυναίκες ήταν call-girls, η Sandrine Vandenschrik ανέφερε πως θέλει πραγματικά να πιστέψουμε ότι είναι αφελής και μας περνά για χαζούς.

Η υπόθεση είναι γνωστή ως “l’affaire Carlton” (υπόθεση Κάρλτον) και ξεκίνησε από την έρευνα σε διαβόητο νταβατζή που κατέχει μια σειρά από παράνομους οίκους ανοχής κοντά στα γαλλικά σύνορα με το Βέλγιο.

Η δίκη που ξεκίνησε σήμερα 2 Φεβρουαρίου αναμένεται να διαρκέσει 3 εβδομάδες, με τον Ντομινίκ Στρος Καν να καταθέτει τα δικά του στοιχεία στις 10 Φεβρουαρίου.

Ο 65χρονος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών και πρόστιμο 1 εκατομμυρίου λιρών σε περίπτωση που καταδικαστεί.

Ο άλλοτε ισχυρός άντρας φέρεται να συμμετείχε σε όργια σε όλο τον κόσμο στα οποία μάλιστα συμμετείχαν πολιτικοί, αρχηγοί της αστυνομίας και βιομήχανοι που απολάμβαναν τις υπηρεσίες ακριβών call girls.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε