Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Ταρζάν ήταν…λιώμα!

Ο Ταρζάν ήταν…λιώμα!

Τον λένε Ταρζάν και είναι σέρβος. Και δεν αποχωρίζεται ποτέ του το μπουκάλι. Αυτό διαπίστωσαν

και 2 τροχονόμοι στο χωριό Μινίτσεβο του Ζάγιετσαρ, στην Ανατολική Σερβία, οι οποίοι έμειναν άναυδοι όταν διαπίστωσαν ότι το ποσοστό οινοπνεύματος στο αίμα του, Ταρζάν Σμαΐλοβιτς, είχε ξεπεράσει τα όρια αντοχής του ανθρώπινου οργανισμού.

    Το μηχάνημα ελέγχου οινοπνεύματος έδειχνε 4,55 ml/l, ποσότητα που, θεωρητικά, θα έπρεπε να τον είχε σκοτώσει. Αρχικά, πίστεψαν ότι έγινε λάθος και επανέλαβαν τον έλεγχο. Το αποτέλεσμα όμως ήταν το ίδιο.

  Για ν’ αποκλείσουν και το ενδεχόμενο βλάβης του μηχανήματος, οδήγησαν τον Ταρζάν στο Κέντρο Πρώτων Βοηθειών, όπου οι αναλύσεις επιβεβαίωσαν το ίδιο ποσοστό οινοπνεύματος στο αίμα. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ένας άνθρωπος με τόσο οινόπνευμα στο αίμα είναι ζωντανός, πόσο μάλλον να μπορεί να οδηγεί.

    Ο διευθυντής του Κέντρου Πρώτων Βοηθειών, Γιόβαν Στεφάνοβιτς, εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι “ο ανθρώπινος οργανισμός με ποσότητα οινοπνεύματος στο αίμα από 3 έως 4,5ml/l πέφτει σε κώμα και όταν ξεπεράσει το όριο αυτό, παραλύει το κέντρο ελέγχου της αναπνοής στο μυαλό, καταρρέει το καρδιαγγειακό σύστημα και επέρχεται ο θάνατος”.

    Ο Ταρζάν Σμαΐλοβιτς συνελήφθη, περιμένει να δικαστεί και όπως προβλέπεται από το νόμο, πέρα από την ποινή που θα τού επιβληθεί, θα τού αφαιρεθεί για πάντα και η άδεια οδήγησης.

    Όσο για το ποτό; Μάλλον θα συνεχίσει να πίνει, αφού όπως λένε οι συγχωριανοί του “δεν μπορεί να αποχωριστεί το ποτήρι”.

   

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε