Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ο θάνατος του Bin Laden έγινε video game!

Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα εμφανίστηκε το πρώτο video game που έχει θέμα την επιχείρηση των Αμερικανών που κατέληξε στο θάνατο του Osama bin Laden.

Το νέο video game είναι ένα έκτακτο επεισόδιο της multiplayer σειράς Kuma War II το οποίο είναι βασισμένο στις έως τώρα πληροφορίες που έχουν δώσει στη δημοσιότητα οι Αμερικάνοι, η Kuma Games ανέπτυξε το νέο αυτό επεισόδιο.

Το Kuma War II παίζεται αποκλειστικά μέσω Internet και οι παίκτες παίρνουν το ρόλο της ομάδας SEAL του αμερικανικού ναυτικού ή των σωματοφύλακων του Osama bin Laden.

Ο στόχος της ομάδας SEAL ποικίλει και ανάλογα με το σενάριο μπορεί να είναι απλά να σκοτώσουν τον bin Laden, ή να διαφύγουν με τη σορό του ή να βρουν σχέδια για τις επόμενες επιθέσεις της al Qaeda.

Τα γραφικά του παιχνιδιού δεν είναι και οτι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει αφού η σειρά Kuma War II έχει χτιστεί πάνω σε μια παλιά έκδοση της Valve Source Engine.

Τέλος παρόλο που στο παιχνίδι υπάρχει ο χαρακτήρας του bin Laden, δεν μπορεί να τον πάρει κάποιος παίκτης κι ελέγχεται εξολοκλήρου από τον υπολογιστή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε