Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Τζόνι Ντεπ στο σχολείο ως… Πειρατής της Καραϊβικής!

Ο Τζόνι Ντεπ ή καλύτερα ο Τζακ Σπάροου ενθουσιάστηκε όταν πήρε ένα γράμμα από μια 9χρονη μαθήτρια. Έτσι έβαλε τα…καλά του και πήγε στο σχολείο της. Δείτε το βίντεο!

Μια εννιάχρονη μαθήτρια μάλλον θα θυμάται για πολύ καιρό την έκπληξη που της έκανε Τζόνι Ντεπ, αφού ο διάσημος ηθοποιός, επισκέφθηκε το σχολείο της ως Τζακ Σπάροου, ρόλο που έχει στη σειρά ταινιών “Οι Πειρατές της Καραϊβικής”.
 
Η Μπεατρίς Ντέλαπ είχε στείλει γράμμα στον ηθοποιό, με το οποίο ζητούσε βοήθεια στην “ανταρσία” που σχεδίαζαν οι μαθητές ενάντια στους δασκάλους τους! “Κάπτεν Τζακ Σπάροου, εδώ στο δημοτικό σχολείο του Μερίντιαν, είμαστε μια παρέα μικρών πειρατών και θέλουμε βοήθεια στην ανταρσία κατά των δασκάλων μας” έγραφε η εννιάχρονη στο γράμμα. Ο Ντεπ ντυμένος ως Τζακ Σπάροου πήγε στο σχολείο, φώναξε τη μαθήτρια και τη συμβούλευσε να ξεχάσει την ανταρσία γιατίανέφερε ότι “η αστυνομία τον παρακολουθούσε απ’ έξω”!
 

 
Ο αμερικανός ηθοποιός έχει ξανακάνει εμφανίσεις ως Τζακ Σπάροου για παιδιά σε νοσοκομείο, δίνοντας, μάλιστα, το ποσό των 2 εκ. σε αυτό.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε