Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο βασιλιάς του πορνό δίνει 1 εκατ. δολάρια για ένα ροζ σκάνδαλο!

Είναι ο βασιλιάς του πορνό Λάρι Φιλντ ψάχνει το παρελθόν του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου Ρικ Πέρι και γίνεται το…έλα να δεις
«Είχες ποτέ ομοφυλοφιλική ή ετεροφυλοφιλική σεξουαλική επαφή με τον κυβερνήτη Ρικ Πέρι;». Αυτός που ρωτάει είναι ο βασιλιάς του πορνό Λάρι Φιλντ. Κι εκείνος που κινδυνεύει από μια καταφατική απάντηση είναι το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, ο οποίος δεν διστάζει να υιοθετήσει τις πιο συντηρητικές θέσεις προκειμένου να κερδίσει την κούρσα των προκριματικών εκλογών.
 
Ο εκδότης που δέχθηκε μια σφαίρα στην πλάτη υπερασπιζόμενος το δικαίωμά του να εκδίδει το πορνοπεριοδικό «Hustler», με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος από τη μέση και κάτω, προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον αποκαλύψει την «άβολη αλήθεια» για έναν υποψήφιο που υπερασπίζεται με τόσο πάθος τις οικογενειακές αξίες όσο κόπτεται υπέρ της θανατικής ποινής και κατά των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.

Το ερώτημα εμφανίστηκε υπό τη μορφή ολοσέλιδης καταχώρισης σε διάφορα έντυπα των Ηνωμένων Πολιτειών, μεταξύ των οποίων στη σατιρική εφημερίδα «Onion» και στην εφημερίδα του Τέξας «Austin Chronicle». «Είναι τριάντα χρόνια που κάνουμε εκστρατείες αυτού του τύπου και σε κάποιες περιπτώσεις βρήκαμε πολύ χρήσιμα πράγματα» δηλώνει ο Λάρι Φλιντ. Τουλάχιστον μία είναι πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό: ο ιδιόρρυθμος Δημοκρατικός προσέφερε ένα απρόσμενο δώρο στον Μπιλ Κλίντον όταν την περίοδο του σκανδάλου Λιουίνσκι αποκάλυψε ότι ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Μπομπ Λίβινγκστον διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις.

 
Ο Λάρι Φλιντ, ιδιοκτήτης αλυσίδας μπαρ με γυμνόστηθες χορεύτριες, κέρδισε μια θέση στην ιστορία του Τύπου όταν βγήκε από τα αριστερά στο «Playboy» και το «Penthouse» δημοσιεύοντας για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 1974 την εικόνα ενός αιδοίου. Το «Hustler» ανθεί ακόμη σήμερα. Ο Φλιντ ανακηρύχθηκε πρόσφατα το «πρόσωπο με τη μεγαλύτερη επιρροή στον χώρο της πορνογραφίας» αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον εκδότη του «Playboy» Χιου Χέφνερ.
 
Η ιδέα, πάντως, να φέρει στο φως κάποιο σκοτεινό μυστικό του Ρικ Πέρι δεν είναι δική του. Τον περασμένο Αύγουστο, ο Ρον Πολ, συνυποψήφιος του Πέρι για το χρίσμα παρά τα 76 του χρόνια, χρηματοδότησε μια εκστρατεία στο επίκεντρο της οποίας ήταν το εξής ερώτημα: «Είσαι στριπτιζέζ, κολ γκερλ; Βοήθησέ μας να ξεσκεπάσουμε την υποκρισία και την απάτη αυτού του υποστηρικτή των οικογενειακών αξιών». Η εκστρατεία περιορίστηκε στην επικράτεια του Τέξας όπου ο Ρικ Πέρι είναι κυβερνήτης.
 
Εκεί, και συγκεκριμένα στο Οστιν, έχει περάσει την μισή του ζωή στο πλευρό της Ανιτα Θίγκπεν την οποία γνώρισε σε μια σχολική γιορτή για να γίνει στη συνέχεια η μητέρα των δύο παιδιών του. Το καρφί περί ομοφυλοφιλικής σχέσης, όμως, δεν είναι κενό περιεχομένου. Κάποιες φήμες θέλουν τον 61χρονο Πέρι να έζησε στιγμές πάθους με τον προσωπικό του σεφ. Και πολλοί θυμούνται ότι πριν αρχίσει να κυνηγάει τις ψήφους των υπερσυντηρητικών παρομοιάζοντας την ομοφυλοφιλία με τον αλκοολισμό, είχε ταχθεί υπέρ της πολιτικής ένωσης των γκέι ζευγαριών.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε