Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Βρετανός πρωθυπουργός τα “πήρε στο κρανίο” μετά την ήττα από τη Γερμανία!

Ο Ντέιβιντ Κάμερον και η Άγκελα Μέρκελ βλέπουν τον αγώνα μεταξύ Αγγλίας - Γερμανίας. ΦΩΤΟ REUTERS
Ο Ντέιβιντ Κάμερον και η Άγκελα Μέρκελ βλέπουν τον αγώνα μεταξύ Αγγλίας - Γερμανίας. ΦΩΤΟ REUTERS
Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Ντέιβιντ Κάμερον μετά την ήττα της χώρας του με 4-1 από την Γερμανία στην προημιτελική φάση του Μουντιάλ.

 

Μάλιστα ο βρετανός πρωθυπουργός φαίνεται να τα έχει πάρει και λίγο στο “κρανίο” που λέει και η νέα γενιά αφού τον αγώνα τον είδε μαζί με την Άγκελα Μέρκελ. 

Ο βρετανός πρωθυπουργός θύμωσε λιγάκι γιατί ο διαιτητής δεν τους καταλόγισε το δεύτερο γκολ που έβαλε η εθνική Αγγλίας που, μεταξύ μας, είχε μπει όπως φάνηκε ξεκάθαρα και στις επαναλήψεις.
 
Έτσι ο Ντέιβιντ Κάμερον έκανε ένα μικρό διάλειμμα χθες από τα πολιτικά ζητήματα και αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα, που από χθες απασχολεί ολόκληρο τον κόσμο και αφορά την ενεργό εισαγωγή της τεχνολογίας στην επανεξέταση των αμφιλεγόμενων φάσεων στο ποδόσφαιρο.
 
«Πιστεύω ακράδαντα πως η χρήση της τεχνολογίας στον αθλητισμό δίνει ένα πλεονέκτημα. Είναι κάτι που θα πρέπει να το δούμε στο ποδόσφαιρο», τόνισε ο Κάμερον από το Τορόντο.
 
Φυσικά ο Κάμερον δήλωσε «απογοητευμένος» για την ήττα της εθνικής του ομάδας, αλλά τόνισε πως το τελικό 4-1 υποδεικνύει ότι ακόμη και ένας κακός διαιτητής (όπως αυτός του αγώνα που δεν κατακύρωσε ένα γκολ του Φρανκ Λάμπαρντ υπέρ της Αγγλίας) δεν μπορεί να αλλάξει την κακή εικόνα της ομάδας.
 
«Οι Γερμανοί έπαιξαν καλά. Έχουμε πολλά ερωτήματα που θα πρέπει να θέσουμε. Με ένα αποτέλεσμα σαν και αυτό δεν δικαιούμαστε να φωνάζουμε ότι μας έκλεψαν. Μας κατατρόπωσαν», τόνισε ο Κάμερον.
 
Το σίγουρο είναι η Άγκελα Μέρκελ μπήκε στην λίστα ακόμη ενός ανθρώπου που την θεωρούν…γκαντέμω!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε