Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο υπουργός Εξωτερικών και οι… ροζ αγγελίες

“Ψηλή, ξανθιά και καλλίγραμμη. Ψάχνω τον…έρωτα αλλά και τον ιδανικό σύζυγο που θα με κάνει ευτυχισμένη”! Τι σχέση θα μπορούσε να έχει με αυτή την ροζ αγγελία ο υπουργός Εξωτερικών;

Ροζ αγγελίες για ρωσίδες στο ιστολόγιο του υπουργού Εξωτερικών της Σουηδίας; Και όμως συνέβη και αυτό. Σύμφωνα με το σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΤ, η αγγελία που διαφήμιζε «ωραίες ρωσίδες που αναζητούν έρωτα και γάμο» εμφανίστηκε μόλις ο Καρλ Μπιλντ ανέβασε στο ιστολόγιό του ένα σχόλιο για τη σύνοδο του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) στο Καζακστάν, στις αρχές Δεκεμβρίου.
 
Ακολούθησαν και άλλες ερωτικές αγγελίες, οι οποίες εξαφανίστηκαν σήμερα το πρωί. «Δεν τις απομακρύναμε εμείς, εξαφανίστηκαν από μόνες τους. Δεν τις είδα εγώ η ίδια, αλλά τις σχολίασαν δημοσιογράφοι. Δεν επιτρέπουμε διαφημίσεις στο μπλογκ του υπουργού», δήλωσε η Αννα Καρλότα Γιόχανσον, εκπρόσωπος του Μπιλντ.
 
Και ο ίδιος ο υπουργός Εξωτερικών διέψευσε ότι πούλησε χώρο στο δημοφιλές ιστολόγιό του για διαφημιστικούς λόγους. «Προφανώς έχει γίνει κάποιου είδους κυβερνοπειρατεία», είπε και συνέστησε στους αναγνώστες να είναι “προσεκτικοί” για το ενδεχόμενο εμφάνισης «ύποπτων διαφημιστικών μηνυμάτων»στο μπλογκ του.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε