Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Οδηγίες προς τους Έλληνες πολίτες της Ταϊλάνδης

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Την ώρα που οι συγκρούσεις ανάμεσα στις δυνάμεις ασφαλείας και τους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές στην Μπανγκόκ συνεχίζονται, η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Ταϊλάνδη εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας συστάσεις στους έλληνες πολίτες που βρίσκονται στη χώρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνιστάται στους έλληνες που βρίσκονται στην Μπανγκόκ και στο Τσανγκ-Μάι, για την ασφάλειά τους, να αποφεύγουν τις μετακινήσεις προς το εμπορικό κέντρο της πόλης, έως την πλήρη ομαλοποίηση της όλης κατάστασης. Η Πρεσβεία προτρέπει επίσης τους έλληνες πολίτες που τυχόν θα βρεθούν σε σημεία όπου γίνονται διαδηλώσεις, να αποφύγουν τη λήψη φωτογραφιών και σε κάθε περίπτωση να μην είναι ντυμένοι με τα χαρακτηριστικά χρώματα των δύο πολιτικών παρατάξεων. 

Σε ό,τι αφορά τις φήμες για το κλείσιμο του αεροδρομίου της Μπανγκόκ, η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Ελληνικής Πρεσβείας, έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι θα αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τέλος, εάν παραστεί οποιαδήποτε ανάγκη οι έλληνες πολίτες που βρίσκονται στην ταραγμένη περιοχή μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ελληνική Πρεσβεία σε όλη διάρκεια του εικοσιτετραώρου στο κινητό τηλέφωνο +668.40.10.50.60.

Διαβάστε επίσης:

Ταϊλάνδη: 19 νεκροί, 825 τραυματίες στις ταραχές

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε