Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Οδηγός βγήκε (κυριολεκτικά) από τα ρούχα του! Διέλυσε 17 αυτοκίνητα πριν τον συλλάβουν – Δείτε video

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί όταν μετά το τέλος της τρελής καταδίωξης, άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου και είδαν πως ο άνδρας που προκάλεσε χάος στη Μόσχα ήταν… γυμνός!

Κάνεις δεν ξέρει από που ξεκίνησε η τρελή κούρσα του 40χρονου Μολδαβού. Το σίγουρο είναι ότι προκάλεσε πανικό και χάος στους δρόμους της Μόσχας, διαλύοντας στο πέρασμά του 17 αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν περιπολικά.


Η αστυνομία τον κυνήγησε σε όλη τη Μόσχα αλλά τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν, το κακό είχε γίνει. Στις εξετάσεις που του έγιναν, βρέθηκε ασυνήθιστα υψηλό επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του.

Όταν οι αστυνομικοί τον ανάγκασαν να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου, φάνηκε ότι ήταν εντελώς γυμνός. Τον έριξαν στο έδαφος, του πέρασαν χειροπέδες και του έριξαν ένα μπουφάν στο σώμα.

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση διακρίνονται πολλά αυτοκίνητα με σπασμένα παρμπρίζ και βαθουλωμένες πόρτες.

Ορισμένοι άλλοι οδηγοί και επιβάτες των οχημάτων που χτυπήθηκαν από τον Μολδαβό εμφανίστηκαν με αίματα στα χέρια και στο πρόσωπο. Σύμφωνα πάντως με την αστυνομία ανακοίνωσε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

«Η πιο επικίνδυνη στιγμή ήταν όταν κόντεψε να χτυπήσει ένα λεωφορείο γεμάτο με μαθητές», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Γκενάντι Μπογκάτσεφ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε