Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Οφειλέτης στην Ιταλία κρατάει όμηρο και απειλεί να αυτοκτονήσει

Οφειλέτης στην Ιταλία κρατάει όμηρο και απειλεί να αυτοκτονήσει

Ένας άνδρας περίπου πενήντα ετών συνεχίζει να κρατά όμηρο έναν υπάλληλο της υπηρεσίας είσπραξης φόρων Equitalia, λίγο έξω από το Μιλάνο.

Ο ένοπλος εισέβαλλε στα γραφεία της Equitalia αργά το απόγευμα. Αρχικά, κράτησε υπό ομηρία δεκατέσσερις υπαλλήλους. Στην συνέχεια, άφησε να εξέλθουν του κτηρίου δεκατρείς, κρατώντας μόνο έναν εργαζόμενο 56 ετών.

“Δεν έχω χρήματα, είμαι απελπισμένος, δεν μπορώ να πληρώσω τα χρέη μου”, φέρεται να είπε ο 50χρονος δράστης στους καραμπινιέρους.

Η ιταλική τηλεόραση Rai μεταδίδει ότι πρόκειται, πιθανότατα, για επιχειρηματία που δεν εργάζεται στην περιοχή Ρομάνο Ντι Λομπαρντία, όπου βρίσκονται το συγκεκριμένα γραφεία της Equitalia.

O ένοπλος άνδρας, απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει, αλλά ο υπάλληλος που κρατά υπό ομηρία, μιλώντας με την σύντροφό του της είπε ότι “δεν πρέπει να ανησυχεί, διότι δεν θα του συμβεί τίποτα το κακό”.

Οι ειδικές δυνάμεις των καραμπινιέρων, πάντως, έχουν περικυκλώσει το κτήριο της Εquitalia και –όπως αναφέρει η εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα– θα παρέμβουν αν κριθεί αναγκαίο κάτι τέτοιο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε