Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι “άγριες” κόρες ενός υποψηφίου προέδρου!

Το βαρύ πυροβολικό του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου Τζον Χάντσμαν είναι οι… κόρες του που μάλλον δεν τον κάνουν και πολύ χαρούμενο.

Ο Τζον Χάντσμαν δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά στην εκστρατεία του για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, καθώς το μετριοπαθές μήνυμά του δεν καταφέρνει να συνεπάρει τους ψηφοφόρους. Ομως η εκστρατεία τού πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Κίνα ξεχωρίζει εδώ και λίγο καιρό χάρη στα Huntsman Girls, τις τρεις κόρες του που τιτιβίζουν στο twitter. Το μείγμα ευφυΐας και σαρκασμού στα μηνύματά τους προκαλεί συχνά τον εκνευρισμό του ίδιου του υποψηφίου, για να μη μιλήσουμε για τους συνεργάτες του.
 
Η Λίντι, 23 χρονών, η οποία τελείωσε πρόσφατα το κολέγιο και θέλει να δουλέψει στον χώρο της μόδας, η Αμπι, 25 χρονών, η οποία εργάζεται στην τηλεόραση και στις δημόσιες σχέσεις, και η Μέρι Αν, μια 26χρονη δασκάλα πιάνου, είναι τα μεγαλύτερα από τα επτά παιδιά του Χάντσμαν και έχουν φανεί ιδιαίτερα αποτελεσματικές στον λογαριασμό που μοιράζονται στο twitter ως @Jon2012girls.
Ο Τζον Χάντσμαν υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. ΦΩΤΟ REUTERS

«Τι ξέρει ο Ρόμνεϊ από την Κίνα;», έγραψαν αναφερόμενες στον άλλο μορμόνο, όπως ο πατέρας τους, υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, τον Μιτ Ρόμνεϊ. «Πήγε εκεί μόνο μία φορά και ήταν για τους Ολυμπιακούς».

 
Εχουν επίσης σαρκάσει τον Μαρκ Μπλοκ, τον επικεφαλής της εκστρατείας τού επίσης υποψηφίου για το χρίσμα Χέρμαν Κέιν. «Οσα βγαίνουν από το twitter με φέρνουν συνήθως σε δύσκολη θέση», είχε πει παλιότερα ο πατέρας τους. Τώρα όμως φαίνεται πως έχει προσηλυτισθεί – πάντα με επιφυλάξεις…

 
Πηγή: Τα Νέα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε