Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι δίδυμες αδελφές που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και μοιράζονται τα πάντα μαζί! (βίντεο)

Οι δίδυμες αδελφές που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και μοιράζονται τα πάντα μαζί! (βίντεο)

Εθισμένες στο να κάνουν τα πάντα μαζί είναι οι αδελφές Αmy και Becky Glass από το Λος Άντζελες, που είναι μονοζυγωτικές δίδυμες

 

Μάλιστα, είναι τόσο εξαρτημένες η μία από την άλλη, που μοιράζονται το ίδιο υπνοδωμάτιο, παρόλο που ζουν σε ένα ευρύχωρο σπίτι τριών δωματίων. Όπως δηλώνουν «πέφτουν για ύπνο ακριβώς την ίδια ώρα και ξυπνάνε, επίσης, την ίδια ώρα». Παράλληλα, έχουν τον ίδιο λογαριασμό facebook, καθώς και τον ίδιο αριθμό κινητού τηλεφώνου.
Το γεγονός ότι ακουλουθούν «παράλληλες ζωές» δεν περιορίζεται μόνο στο γεγονός ότι φορούν πανομοιότυπα ρούχα και αξεσουάρ (συνήθως σε διαφορετικά χρώματα). Οι δίδυμες έχουν φθάσει στο σημείο να τρώνε ακριβώς την ίδια ποσότητα φαγητού. Το ίδιο συμβαίνει, βέβαια, και με το ποτό. Σχετικά με την εμμονή τους, εξήγησαν ότι «τρώμε μπουκιά με μπουκιά το φαγητό. Όταν η μία είναι στο όριο να χορτάσει, τότε, προειδοποιεί την άλλη, ότι πρόκειται να φάει την τελευταία της μπουκιά».
Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η εξάρτηση, έχει δημιουργήσει αρνητικές επιπτώσεις στην ερωτική τους ζωή. Οι 47χρονες, ωστόσο, έχουν κάνει μια συμφωνία με τον Θεό. Η επιθυμία τους είναι όταν συμβεί το μοιραίο, να φύγουν και οι δύο μαζί, ακριβώς την ίδια στιγμή.
Δείτε το βίντεο: 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε