Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι “καυτές” αποκαλύψεις για τον Ζακ Σιράκ: Το βράδυ που πέθανε η Νταϊάνα ήταν στο κρεβάτι με πασίγνωστη ηθοποιό

Ζακ Σιράκ

– Τα όργια στο προεδρικό αεροπλάνο και το περίεργο παρατσούκλι του Ζακ Σιράκ
– Οι ουρές από ερωμένες μέσα στο προεδρικό αεροπλάνο
– Η αποκάλυψη για την ερωτική του σχέση με την Κλαούντια Καρντινάλε
– Το νέο βιβλίο που ανάβει… φωτιές στη Γαλλία

Έχουν… παράδοση οι πρόεδροι στη Γαλλία να προκαλούν… ροζ αποκαλύψεις. Η εξώγαμη κόρη του Μιτεράν, ο χωρισμός του Σαρκοζί, η άστατη ζωή του Ολάντ. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να είναι ο Ζακ Σιράκ.

Ένα βιβλίο με τίτλο «Πρόεδρε, η Νύχτα Μόλις Έπεσε (σ.σ. President, the Night has just Fallen) από τον Αρνό Αρντουάν έρχεται να προκαλέσει σάλο. Αποκαλύπτει όργια μέσα στο προεδρικό αεροπλάνο. Εκεί όπου ορδές από ερωμένες του Σιράκ, τον περίμεναν για λίγα λεπτά απόλαυσης.

Όπου «λίγα λεπτά» είναι, κατά τον συγγραφέα, κυριολεξία. Οι ερωμένες του, του είχαν αποδώσει στο παρατσούκλι «τρία λεπτά μαζί με το ντους». Για τον Ζακ Σιράκ, γράφει ο Αρντουάν, σημασία είχε η ποσότητα και όχι η ποιότητα.

Ήταν ασυγκράτητος για σεξ. Και οι ερωμένες του ήταν από βουλευτές και υπουργοί μέχρι σύμβουλοι και κοπέλες της μεσαίας τάξης που γνώριζε στην επαρχία. «Ή άγνωστες που του τις “σέρβιραν” στο πιάτο», γράφει ο συγγραφέας.

Τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο για τον Ζακ Σιράκ προκύπτουν, κυρίως, από συνεντεύξεις που είχε δώσει η Ντανιέλ Λε Κοντ, άλλοτε κορυφαία σύμβουλος του πρώην προέδρου της Γαλλίας. Ο Σιράκ “έμεινε” στο Ελιζέ από το 1995 έως το 2007.

Η Νταϊάνα και η Καρντινάλε

Στο βιβλίο αποκαλύπτεται και μια ακόμη σχέση του Σιράκ: αυτή με την ντίβα του παγκόσμιου σινεμά, Κλαούντια Καρντινάλε. Σύμφωνα με το βιβλίο, το βράδυ της 31ης Αυγούστου 1997, όταν σκοτώθηκε στο τούνελ της Ποντ ντ’ Αλμά η πριγκίπισσα Νταϊάνα, όλοι έψαχναν τον πρόεδρο της Γαλλίας.

Ένας τέτοιος θάνατος, που συγκλόνισε τον κόσμο, έπρεπε να γίνει γνωστός στον ηγέτη του γαλλικού κράτους. Αλλά εκείνος ήταν άφαντος. Κανείς δεν μπορούσε να τον βρει. Γιατί; Γιατί εκείνο το βράδυ, ο Σιράκ ήταν στο κρεβάτι με την Κλαούντια Καρντινάλε!

Ουρά οι ερωμένες

Γυμνές γυναίκες που “καίγονταν” για σεξ με τον Σιράκ, έκαναν… ουρά στο προεδρικό αεροσκάφος, περιγράφει ο Αρντουάν στο βιβλίο του.

Ο Σιράκ –που πλάσαρε το προφίλ του καλού οικογενειάρχη- είχε αμέτρητες ερωμένες. Οι οποίες τον αποκαλούσαν «Τρία λεπτά μαζί μαζί με το ντους». Έτσι περιέγραφαν τον τρόπο που έκανε… έρωτα ο 84χρονος, σήμερα, Σιράκ.

Ο Ζακ Σιράκ με τη σύζυγό του Μπερναρντέτ

«Έκανε σεξ χωρίς προκαταρκτικά. Ο χρόνος πίεζε και η ποσότητα είχε προτεραιότητα έναντι της ποιότητας», αναφέρεται στο βιβλίο.

«Υπήρχαν οι τακτικές, οι αγαπημένες, τα “ορεκτικά” που περνούσαν από τους ελέγχους ασφαλείας για να πλησιάσουν τον πρόεδρο. Άλλες, που μοιράζονταν το ίδιο αεροπλάνο μαζί του (σ.σ. προφανώς γυναίκες υπουργοί, σύμβουλοι ή βουλευτές) περίμεναν γυμνές μέσα στο αεροπλάνο και καίγονταν από επιθυμία».

«Έλα στο δωμάτιό μου»

Σε ένα ταξίδι στο νησί Ρεϊνιόν (σ.σ. γαλλικό έδαφος στην Καραϊβική) ο Σιράκ συνάντησε μια νεαρή γυναίκα. Εκείνη του ζήτησε αυτόγραφο. Εκείνος να… πάει στο δωμάτιό του. «Έλα στο δωμάτιό μου αν θέλεις» ήταν αυτό που της είπε στ’ αυτί.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις