Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θα κάνετε την προσευχή σας: Οι πέντε πιο επικίνδυνοι δρόμοι στον κόσμο (βίντεο)

Θα κάνετε την προσευχή σας: Οι πέντε πιο επικίνδυνοι δρόμοι στον κόσμο (βίντεο)

Η σωστή ταχύτητα και η προσεκτική οδήγηση είναι τα δύο πράγματα που πρέπει στο μυαλό του o κάθε οδηγός που πιάνει το τιμόνι. 

Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί δρόμοι, για τους οποίους θα πρέπει να κάνουν την προσευχή τους, ακόμα και οι πιο έμπειροι οδηγοί. Εκτός από το γεγονός ότι οι δρόμοι που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι στενοί, με αποτέλεσμα η διέλευση δύο οχημάτων να καθίσταται απαγορευτική, θα πρέπει συν τοις άλλοις να αντιμετωπίσετε και τα άσχημα καιρικά φαινόμενα. 

Διασχίζοντας, για παράδειγμα, κανείς το δρόμο του Ατλαντικού Ωκεανού στη Νορβηγία, μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με τα τεράστια κύματα που «μαστιγώνουν» το οδικό δίκτυο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.  
Αναμβισβήτητα, «ο Δρόμος του Θανάτου» στη Βολιβία δεν αφήνει και πολλά… περιθώρια ελιγμών. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι τόσο στενός που οποιαδήποτε λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο, καθώς από την μία πλευρά υψώνονται βράχη, ενώ από την άλλη… υπάρχει γκρεμός. Οι υπόλοιποι τρεις δρόμοι που κόβουν την ανάσα βρίσκονται στην Σιβηρία, στην Ινδία και τη Νότια Ασία. 
Δείτε το βίντεο:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε