Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι τελευταίες στιγμές της Heather – Παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της και πέθανε [pics]

Οι τελευταίες στιγμές της Heather – Παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της και πέθανε [pics]

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου και περικυκλωμένη από σωληνάκια και μηχανήματα, η Heather Lindsay βρήκε το κουράγιο να ζητήσει από την Ashley Mosher μια τελευταία χάρη.

Η ετοιμοθάνατη νύφη ζήτησε μια τελευταία χάρη από τη δακρυσμένη πρώην σύζυγο του άντρα που παντρεύτηκε. Λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή. “Ήθελε να τραβήξω ορισμένες γαμήλιες φωτογραφίες επειδή ήξερε ότι θα τις αγαπούσε. Έπιασα το χέρι της και της είπα ότι θα ήμουν στον γάμο της και θα φωτογράφιζα κάθε στιγμή”.

Και πράγματι η Ashley κράτησε τον λόγο της. Φωτογράφισε τη Heather και τον πρώην σύζυγό της David Mosher ενώ παντρεύονταν στο νοσοκομείο τρεις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Στις φωτογραφίες αποτυπώνεται μια μέρα γεμάτη γέλια, ευτυχία και συγκίνηση καθώς το ζευγάρι αντάλλαζε όρκους στο παρεκκλήσει νοσοκομείου στο Κονέκτικατ τον περασμένο μήνα.

Σε μια συγκινητική φωτογραφία η Heather φαίνεται να βάζει προσεκτικά το μακιγιάζ της ενώ βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου με μάσκα οξυγόνου. Η καρκινοπαθής νύφη σε άλλη φαίνεται συνοδεία γιατρών σε διάδρομο του νοσοκομείου ενώ κρατά μια καφέ περούκα στα χέρια της.

Η 31χρονη Heather πέθανε 18 ώρες μετά τη συγκινητική τελετή όπου παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της στις 22 Δεκεμβρίου. Παρά τη θαρραλέα μάχη της παρέμεινε προκλητική απέναντι στον θάνατο. Την ημέρα του γάμου τους η Ashley και η μητέρα της επισκέφθηκαν τη Heather στο νοσοκομείο.

Η χάρη πριν πεθάνει

“Αγόρασα μανό για να της βάψω τα νύχια και lipstick για τα ξηρά της χείλη. Έκλαψα πάρα πολύ. Με πλημμύρισαν εκατομμύρια συναισθήματα. Ήθελα να πω ένα εκατομμύριο πράγματα. Οι μόνες λέξεις που βγήκαν από το στόμα μου ήταν “μπορώ να σου φέρω κάτι;”. Και αυτό που μου είπε με κάνει και δακρύζω ακόμα.

Μου έπιασε το χέρι, με κοίταξε στα μάτια και μου χαμογέλασε. Η Heather μου ζήτησε να κάνω κάτι που γιατρεύει την ψυχή μου. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα που ένιωσα εκείνη τη μέρα και τις μέρες που ακολούθησαν.

Όλα μοιάζουν τόσο σουρεαλιστικά. Θέλω να τη δω. Θέλω να την αγκαλιάσω. Θέλω να πω όσα δεν μπόρεσα. Και θέλω να ξέρει πως με το να καταγράψω τις τελευταίες της μέρες μου έδωσε ζωή. Έγινα μάρτυρας και φωτογράφησα μια γυναίκα που έζησε την πιο παθιασμένη και πολύτιμη ζωή και πέθανε με τον πιο καταστροφικά όμορφο θάνατο”.

Οι συγκινητικές φωτογραφίες της Ashley Mosher αποτυπώνουν τις τελευταίες ώρες της Heather. Ανάμεσά τους και στιγμές με τις κόρες της Ashley που την αποκαλούσαν “μαμά bonus”. H Ashley παραδέχτηκε ότι της προκαλούσε άγχος που ήταν φωτογράφος στον γάμο του πρώην άντρα της.

“Βλέπετε αγαπούσα τη γυναίκα που παντρευόταν ο πρώην άντρας μου. Αγαπούσα τη “μαμά bonus” που ήταν για τα μωρά μου. Αγαπούσα την παρουσία της Heather στη ζωή μου και είμαι τόσο ευγνώμων που είχα την τιμή να είμαι στη ζωή της”.

Η Heather που γνώρισε πρώτη φορά την Ashley τον Ιούλιο του 2015 λατρεύτηκε από τις κόρες της Sophia και Molly. “Την λάτρευαν οι κόρες μου. Ήταν πραγματικά η καλύτερη θετή μητέρα. Ειλικρινά δεν θα μπορούσα να έχω διαλέξει καλύτερη.

Στις τελευταίες μου στιγμές με τη Heather κράτησα το χέρι της, τη φίλησα στο μάγουλο και της είπα ότι ήμουν πολύ τυχερή που τα μωρά μου ήταν τόσο τυχερά για όλες τις στιγμές που έζησαν μαζί της. Της είπα ότι θα την κρατήσω ζωντανή στην καρδιά και τις μνήμες μας. Και της είπα ότι την αγαπούσα. Μου έσφιξε το χέρι με όλη τη δύναμη που είχε και μου είπε “σ’ αγαπώ Ash”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις