Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Οικογένεια απέκτησε το… 20ό παιδί της!

οικογένεια
Φωτογραφία από: Youtube

Μια οικογένεια στην Αγγλία απέχει παρασάγγας από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως… πολύτεκνη. Σπάει όλα τα ρεκόρ και… κατεβάζει δύο ομάδες ποδοσφαίρου!

Το ζεύγος Ράντφορντ απέκτησε το εικοστό παιδί του! Έτσι, διατηρεί τον τίτλο της πιο πολυάριθμης οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου. Την είδησε μεταδίδουν πολλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Και είναι αν μη τι άλλο… χαρμόσυνη! Παρόλο που για την οικογένεια, τα… χαρμόσυνα νέα ήρθαν για εικοστή φορά!

Οικογένεια για… αγώνα ποδοσφαίρου!

Η Σου Ράντφορντ, 42 ετών, έφερε στον κόσμο αυτή την εβδομάδα τον Άρτσι. Πρόκειται για τον ενδέκατο γιο της ίδιας και του συζύγου της, του 46χρονου Νόελ.

«Είχαμε πει πως θέλαμε τρία παιδιά και μετά μας άρεσε να έχουμε παιδιά γύρω μας, έτσι συνεχίσαμε». Αυτό εξήγησε ο Νόελ στην εφημερίδα The Sun. «Τα λατρεύουμε όλα», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι, πάντως, λέει πως δεν θέλει πια άλλα παιδιά.

Η Σου και ο Νόελ είχαν και οι δύο εγκαταλειφθεί μετά τη γέννησή τους και είχαν υιοθετηθεί, διευκρινίζει η Sun. Απέκτησαν το πρώτο παιδί τους όταν η Σου ήταν 14 ετών και παντρεύτηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα.

Οι Ράντφορντ, οι οποίοι έχουν ένα αρτοποιείο, ζουν σ’ ένα σπίτι δέκα δωματίων και μετακινούνται μ’ ένα 15θέσιο μίνι βαν. Με απλά μαθηματικά, είναι εύλογο το συμπέρασμα πως η οικογένεια μπορεί να παίξει… κανονικό ποδοσφαιρικό αγώνα! Είκοσι παιδιά και δύο γονείς… Έτοιμες οι δύο ενδεκάδες!

https://www.youtube.com/watch?v=qi5zWvAIt6M

Το ζευγάρι, πάντως, έχει επίσης τρία εγγόνια από τη μεγαλύτερη κόρη τους, την 23χρονη Σοφία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις