Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Όλοι κρέμονται απ’ τα χείλη του – Πότε θα μιλήσει ο Στρος Καν;

ΦΩΤΟ REUTERS

Μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα ανοίξει το στόμα του και τα… χαρτιά του ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ.

«Ο Ντομινίκ Στρος-Καν θα μιλήσει μέσα στις 15 επόμενες ημέρες», ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους η σύμβουλός του σε θέματα επικοινωνίας Αν Ομέλ.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν και η σύζυγός του, Αν Σινκλέρ, επέστρεψαν την Κυριακή στο Παρίσι μετά το τέλος της τετράμηνης δικαστικής περιπέτειας του Γάλλου πολιτικού στη Νέα Υόρκη και τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού μιας καμαριέρας στο ξενοδοχείο Sofitel.
Ντομινίκ Στρος Καν και Αν Σινκλέρ συζητούν περπατώντας στην αυλή του σπιτιού τους, στην πιο "πλούσια" πλατεία του Παρισιού
Χαμογελαστό και χαλαρό, το ζευγάρι έφτασε στην κατοικία του, στην αριστοκρατική Πλας ντε Βοζ, χωρίς να κάνει δηλώσεις και με ένα πλήθος δημοσιογράφων να τους ακολουθεί, ελπίζοντας σε μια δήλωση.

Η Αν Ομέλ ζήτησε από τους εκπροσώπους του Τύπου να “αφήσουν ήσυχους” τον Στρος Καν και την οικογένειά του, καθώς και τους γείτονές τους και τους καταστηματάρχες της Πλας ντε Βοζ.

Περίπου 30 δημοσιογράφοι ήταν και το μεσημέρι της Δευτέρας παρόντες μπροστά από την πολυκατοικία όπου διαμένει το ζεύγος Στρος Καν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πίσω στην πατρίδα ο Στρος Καν – Δείτε Βίντεο

Στα παλιά του λημέρια ο Στρος Καν

Πήρε το διαβατήριό του ο Στρος Καν

Και τώρα τι γίνεται κ. Στρος Καν;

Ελεύθερος ο Στρος Καν – Τι δήλωσε αμέσως μετά την απόφαση του δικαστή

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε