Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Όποιον πάρει ο Harrods από Έλληνες στο Λονδίνο!

Όποιον πάρει ο Harrods από Έλληνες στο Λονδίνο!

Έλληνες καθοδήγησαν τα φοβερά επεισόδια στο Λονδίνο! Γίνονται πολλές συγκρίσεις για το τι έγινε στο Λονδίνο από 500.000 διαδηλωτές που βγήκαν στους δρόμους για τη λιτότητα και τι κάνουμε εμείς σαν Έλληνες.

Οι συγκρίσεις μας αδικούν κατάφωρα ως πολίτες της κρίσης. Δεν ισχύουν καθόλου αυτά που λένε, ότι καθόμαστε στον καναπέ και δεν ξεκουνιόμαστε και ότι πετάμε κάνα γιοαυρτάκι μόνο όταν ξεβολευόμαστε.

Το Πάμε Λουκέτο αποκαλύπτει σήμερα ότι Έλληνες ήταν οι …πρωταγωνιστές της μεγάλης διαδήλωσης του Λονδίνου, της μεγαλύτερης των τελευταίων δεκαετιών, όπως αποκαλείται. Και δεν είναι οι Έλληνες αυτοί , μέλη του ΠΑΜΕ Λονδίνου και του ΣΥΡΙΖΑ ‘Οξφορντ στρήτ γιατί θα πήγαιναν άπατες οι συγκεντρώσεις. Και δεν είναι επίσης λίγοι οι Έλληνες αυτοί που τάκαναν ρημαδιό στους κεντρικούς δρόμους και τα μεγάλα πολυκαταστήματα και τις προχωρημένες μπουτίκ.

Αντίθετα ήταν ορδές Ελλήνων που έφτασαν λόγω του τριημέρου της 25ης Μαρτίου στη βρετανική πρωτεύουσα για ψώνια , γιατί αυτή η συνήθεια δεν σταμάτησε ποτέ. Όλα τα χρήματα που φεύγουν από τις τράπεζές μας, εκεί πηγαίνουν και η κυβέρνηση ψάχνει λάθος και σε αυτό το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.pamelouketo.blogspot.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε