Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Όπου φύγει – φύγει ο Ολάντ για να μην συναντήσει τη Σεγκολέν!

Όπου φύγει – φύγει ο Ολάντ για να μην συναντήσει τη Σεγκολέν!

Όλα έγιναν πριν από λίγες ημέρες στην έδρα του ΟΗΕ στη Νεα Υόρκη. Ο Φρανσουά Ολάντ ήταν εκεί για να εκφωνήσει την καθιερωμένη ομιλία του και η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην σύντροφός του και νυν αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς γιατί την είχαν προσκαλέσει.

Στην είσοδο λοιπόν του κτηρίου, η Ρουαγιάλ έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους όταν στο βάθος φάνηκε ο Γάλλος Πρόεδρος με την συνοδεία του. Τότε οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν θα του μιλήσει. Κι εκείνη απάντησε ότι φυσικά θα το κάνει αν το επιτρέπει το πρωτόκολλο…

Στην θέα της Ρουαγιάλ, ο Ολάντ λένε αυτόπτες μάρτυρες, άλλαξε 10 χρώματα. Εκανε νόημα στην συνοδεία του και έκαναν στροφή 180 μοιρών για να αποφύγουν την μητέρα των παιδιών του.

Για την ιστορία, τον κ. Ολάντ συνόδευε η νυν σύντροφός του, Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία αν και δεν ήταν παρούσα στον σκηνικό, είχε φροντίσει να να έχει μάτια και αυτιά δίπλα στον Πρόεδρο.

Όπως σχολίασε κάποιος από τους παριστάμενους δηκτικά: “Ο φόβος φυλάει τα έρμα”.

Η δικαιολογία της στροφής 180 μοιρών από τον Ολαντ ήταν ότι τον ενημέρωσαν τελευταία στιγμή ότι έπρεπε να συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό του Μάλι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα παιδιά του Ολάντ δε θέλουν ούτε να βλέπουν την Τριερβελέρ!

Ολάντ για Τριερβελέρ: Μα δε μπορούσε να το βουλώσει;

Η Τριερβελέρ… νίκησε τη Σεγκολέν! – «Προδοσία» καταγγέλλει η Ρουαγιάλ!

Η μεγάλη επιστροφή της Βαλερί Τριερβελέρ

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε