Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Oprah Winfrey: 4η συνεχόμενη χρονιά η πιο ακριβοπληρωμένη σταρ

Oprah Winfrey: 4η συνεχόμενη χρονιά η πιο ακριβοπληρωμένη σταρ

Έχει φτιάξει τον δικό της μύθο. Έχει το άγγιγμα του Μίδα, ακόμη κι όταν οι επαγγελματικές τη επιλογές δείχνουν να μη… βγαίνουν!

Μπορεί το καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο που δημιούργησε (Discovery Communications) να μην έχει (ακόμα) την εξέλιξη που και η ίδια περίμενε ή ήθελε, αλλά η Oprah Winfrey δεν έχει λόγους να ανησυχεί. Και κυρίως δεν πρέπει να ανησυχεί για τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Γιατί είναι και φέτος, όπως και τα προηγούμενα τρία χρόνια, η πιο ακριβοπληρωμένη celebrity στον κόσμο. Το λέει και το Forbes.

Μέσα από διάφορες παραγωγές, την περίοδο από το Μάιο του 201 έως τον Μάιο του 2012, η Whinfrey κέρδισε κατ’ εκτίμηση 165 εκατομμύρια δολάρια, αναφέρει το Forbes.com.

Κοντά στην βασίλισσα των talk show είναι ο σκηνοθέτης Michael Bay, του οποίου η ταινία «Transformers: Dark of the Moon» που κυκλοφόρησε πέρυσι, τον βοήθησε να κερδίσει 160 εκατομμύρια δολάρια, με βάση τη συμμετοχή του στα εισιτήρια, τις πωλήσεις παιχνιδιών και σε άλλα παράπλευρα έσοδα.

Ξεπέρασε ακόμη και τον Steven Spielberg, που κέρδισε 130 εκατομμύρια δολάρια σε ένα χρόνο, από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Smash» και τις ταινίες «Οι περιπέτειες του Τεν Τεν» και το «Άλογο του Πολέμου».

Ο Jerry Bruckheimer είναι στην τέταρτη θέση, με 115 εκατομμύρια δολάρια από τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, όπως «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» ενώ στην πέμπτη θέση, είναι ο μουσικός παραγωγός, Dr. Dre με 110 εκατομμύρια δολάρια.

Τις επόμενες πέντε θέσεις καταλαμβάνουν κατά σειρά, ο ηθοποιός και παραγωγός, Tyler Perry με 105 εκατομμύρια δολάρια, η προσωπικότητα του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, Howard Stern, με 95 εκατομμύρια δολάρια, ο συγγραφέας, James Patterson, με 94 εκατομμύρια δολάρια, ο κινηματογραφικός παραγωγός George Lucas, με 90 εκατομμύρια δολάρια και ο μουσικός παραγωγός, Simon Cowell με 90 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνγκελα Μέρκελ: Η πιο ισχυρή γυναίκα του κόσμου (ξανά) – Όλη η λίστα

Μαϊάμι: Η πιο μίζερη αμερικανική πόλη

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε