Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Οργή αλλά και συμπαράσταση για τους παραγωγούς της “βασιλικής” φάρσας

Οργή αλλά και συμπαράσταση για τους παραγωγούς της “βασιλικής” φάρσας

Δεν έχουν τελειωμό οι αντιδράσεις για τους δυο ραδιοφωνικούς παραγωγούς που έκαναν τη φάρσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Κέιτ Μίντλετον και η οποία είχε ως επακόλουθο το θάνατο της νοσοκόμας που απάντησε στο τηλεφώνημα.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί τόσο παγκοσμίως όσο και στην Αυστραλία εναντίον του ραδιοφωνικού σταθμού του Σίδνεϊ 2Day και των παρουσιαστών του Μελ Γκρέιγκ και Μάικλ Κρίστιαν μετά την φερόμενη ως αυτοκτονία της νοσηλεύτριας, η οποία απάντησε στο τηλεφώνημα-φάρσα των Αυστραλών ραδιοφωνικών παραγωγών προς το νοσοκομείο όπου βρισκόταν η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον.

Η διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού σταμάτησε όλες τις διαφημίσεις, προφανώς για να προφυλάξει τις διαφημιζόμενες εταιρίες από την οργή της κοινής γνώμης ενώ οι δυο παρουσιαστές κρύβονται.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βικτώριας, Τζεφ Κένετ, υπό την ιδιότητά του ως επικεφαλής του Οργανισμού για την Αντιμετώπιση της Κατάθλιψης, έκανε έκκληση στο κοινό να μην επικρίνει τους δυο παρουσιαστές που όπως είπε «και αυτοί είναι θύματα μιας απίστευτης τραγωδίας».

Όπως τόνισε ο κ. Κένετ οι ραδιοφωνικές φάρσες αποτελούν μέρος του αυστραλιανού ραδιοφώνου και δεν πρέπει τώρα οι δυο παρουσιαστές να γίνουν τα «εξιλαστήρια θύματα» μιας τραγωδίας που κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει.

Διαβάστε

Παγκόσμια κατακραυγή για τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς μετά το θάνατο της νοσοκόμας

Αυτοκτόνησε η νοσοκόμα που έπεσε θύμα φάρσας από Αυστραλούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς που παρίσταναν την Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Κάρολο!

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε