Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο. Πιστόριους: Τον έχουν στα όπα όπα στη φυλακή! Προσωπικό γυμναστήριο και φίλος γκάνγκστερ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Καλοπερνάει – όπως ήταν αναμενομένο- ο Όσκαρ Πιστόριους πίσω από τα κάγκελα, όπως επιβεβαιώνεται και από μια επιστολή που έλαβαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι της φυλακής και την οποία έδωσαν στη δημοσιότητα.

Ο “χρυσός” Παραολυμπιονίκης της Νοτίου Αφρικής, ο οποίος καταδικάστηκε σε 5 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ, χρησιμοποιούσε τα όργανα γυμναστικής που ανήκαν στον Τσέχο μεγιστάνα, Ράντοβαν Κρέιτσιρ, που έχει συνδεθεί με σειρά ανεξιχνίαστων δολοφονιών.

“Ο εξοπλισμός μου προσφέρθηκε στον κύριο Πιστόριους για να προπονείται, κατά την άφιξή του… χωρίς όμως την άδειά μου”, ανέφερε στην επιστολή του ο Κρέιτσιρ και συνέχιζε: “Εγώ δεν έφερα αντίρρηση να χρησιμοποιήσει ο κ. Πιστόριους τον εξοπλισμό του και μάλιστα αρχίσαμε να προπονούμαστε μαζί”. 

Την περασμένη Κυριακή, τα όργανα γυμναστικής μεταφέρθηκαν από το διάδρομο έξω από το κελί του Τσέχου μεγιστάνα στην πτέρυγα Β της φυλακής. Αν και ο λόγος της κατάσχεσης του εξοπλισμού δεν έχει γίνει γνωστός, πιθανότατα έγινε προκειμένου ο Πιστόριους να μην έχει πλέον πρόσβαση.
Ο Τσέχος μεγιστάνας με σωφρονιστικό υπάλληλο
ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε