Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Όσκαρ ειρωνείας από τον Τραμπ: Τα έκαναν μπάχαλο γιατί είχαν το μυαλό τους σε μένα!

Όσκαρ ειρωνείας από τον Τραμπ: Τα έκαναν μπάχαλο γιατί είχαν το μυαλό τους σε μένα!

Και το Όσκαρ ειρωνείας πάει στον Ντόναλντ Τραμπ! Ήταν δυνατόν να αφήσει τις προκλήσεις, τα καυστικά σχόλια και τη μεγαλύτερη γκάφα στην ιστορία των Όσκαρ αναπάντητα και ασχολίαστα; Όχι, δεν γίνεται. Και μπορεί να μην το έκανε από το twitter, όπως συνηθίζει αλλά επέλεξε ένα “δικό του” μέσο για να απαντήσει στα όσα άκουσε.

Μέσω του site Breitbart News, τον οποίο διηύθυνε μέχρι πρότινος ο στενός σύμβουλός του Στιβ Μπάνον και έως πριν από λίγες μέρες ήταν αρχισυντάκτης ο άνθρωπος που πολλοί αποκαλούν “τρολ του Τραμπ” Μίλο Γιαννόπουλος, ο Τραμπ δεν δίστασε να σχολιάσει με τον γνωστό του τρόπο τα όσα έγιναν στην 89η τελετή απονομής των Όσκαρ και φυσικά την πρωτοφανή γκάφα να δοθεί το Όσκαρ καλύτερης Ταινίας σε λάθος… ταινία!

Ο Αμερικανός πρόεδρος, λοιπόν, βρήκε το λόγο που έγινε… μπάχαλο τη τελετή, λίγα λεπτά πριν από το τέλος της. Το χάος, οφειλόταν στο ότι οι σταρ του Χόλιγουντ είχαν το μυαλό τους στην πολιτική και το πώς θα εξαπέλυαν επιθέσεις στον ίδιο, αντί να ασχοληθούν με την ομαλή διεξαγωγή της τελετής. Το γεγονός πως οι ηθοποιοί δεν έχουν σχέση με την τελετή και το λάθος έγινε από ορκωτούς λογιστές και τον Γουόρεν Μπίτι που κατάλαβε και δεν μίλησε, μάλλον δεν απασχολεί τον Αμερικανό πρόεδρο.

«Ήταν τόσο επικεντρωμένοι στην πολιτική που δεν έλεγχαν πλέον τα πράγματα στο τέλος», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο ακροδεξιό Breitbart News. Και αναφερόμενος στη γκάφα να δοθεί το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας αρχικά στο La La Land και μετά το Moonlight, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν… μάσησε τα λόγια του. Ήταν άλλωστε η ευκαιρία του να κάνει… “καθρεφτάκι” για όσα άκουσε κατά τη διάρκεια της τελετής. «Ήταν λίγο θλιβερό. Αφαίρεσε κάτι από το γκλάμουρ των Όσκαρ».

Ο Τραμπ είχε διαμηνύσει ότι δεν επρόκειτο να δει τα Όσκαρ. Και για να αποδείξει ότι δεν θα το έκανε, διοργάνωσε το βράδυ της δείπνο, στον Λευκό Οίκου, στους κυβερνήτες των Πολιτειών.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε