Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Όταν η Χίλαρι το ρίχνει στο χορό! – ΒΙΝΤΕΟ

Όταν η Χίλαρι το ρίχνει στο χορό! – ΒΙΝΤΕΟ
Στο κέφι ήρθε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια δείπνου που παράθεσε η Νοτιοαφρικανή ομόλογός της Μαϊτέ Νκοάνα Μασαμπάνε και είπε να σηκωθεί να χορέψει ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους!
Οπως έγινε γνωστό, η Κλίντον, που βρίσκεται στη Νότιο Αφρική στο πλαίσιο περιοδείας που κάνει σε χώρες της Αφρικής, το βράδυ της Τρίτης είπε να ξεσκάσει λίγο από τις συνεχείς συναντήσεις με επισήμους της χώρας, μεταξύ των οποίων και ο Νέλσον Μαντέλα, και όταν στη σκηνή ανέβηκε η τραγουδίστρια της τζαζ Τζούντιθ Σεφούμα, ήρθε στο κέφι και σηκώθηκε να χορέψει. Υστερα από τα αρχικά αμήχανα χαμόγελα και τα δυνατά γέλια, πλαισιώθηκε και από άλλους παρευρισκόμενους, ενώ η ομόλογός της δεν έχασε την ευκαιρία και σηκώθηκε και αυτή. Μάλιστα δεν έλειψαν τα σχόλια και τα αστεία μεταξύ των συνδαιτυμόνων, ενώ πειράγματα αντάλλαξε και με τη Τζούντιθ Σεφούμα.
 
Τις προηγούμενες ημέρες η Κλίντον, που το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να αλλάξει το δημόσιο προφίλ της και να γίνει πιο προσιτή, εκτός από τη συνάντηση με τον Μαντέλα και αξιωματούχους της Νοτίου Αφρικής συμμετείχε επίσης και σε ένα συνέδριο για το AIDS, ενώ χθες μίλησε σε φοιτητές στο Κέιπ Τάουν, απευθύνοντας έκκληση προς την κυβέρνηση της χώρας να προσπαθήσει να πιέσει το Ιράν να σταματήσει το πυρηνικό του πρόγραμμα, όπως ακριβώς είχε κάνει η Νότιος Αφρική εθελοντικά το 1989.
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε