Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ουίλιαμ και Κέιτ έφυγαν με ελικόπτερο για το μήνα του μέλιτος! – Δείτε φωτογραφίες

Μετά τον παραμυθένιο γάμο ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έφυγαν από το Μπάκιγχαμ με ελικόπτερο για το μήνα του μέλιτος, με το επικρατέστερο σενάριο να λέει οτι θα τον περάσουν στην Ιορδανία.

Ο εκπρόσωπος του παλατιού αρνήθηκε να αποκαλύψει τον τόπο που θα βρεθεί το ζευγάρι, λέγοντας ότι αν το έλεγε θα τους περίμενε “στρατός από ρεπόρτερ”. Πάντως τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι θα πάνε μάλλον στην Ιορδανία όπου η Κέιτ είχε περάσει δύο χρόνια όταν ήταν μικρή.

Αναφορές λένε ότι ήδη έχουν κλείσει προσωπική ξενάγηση στη νότια Ιορδανία, που θα περιλαμβάνει επίσκεψη στην Πέτρα. Επίσης θα κατασκηνώσουν στην έρημο του Ουάντι Ρουμ, στο πλαίσιο οργανωμένης εκδρομής.

Άλλο σενάριο κάνει λόγο για μήνα του μέλιτος σε κάποιο απομονωμένο νησάκι της Καραϊβικής όπου σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο να τους βρουν οι παπαράτσι.

Πάντως ο μήνας του μέλιτος θα διαρκέσει περίπου 2 εβδομάδες καθώς μετά ο Ουίλιαμ πρέπει να επιστρέψει στα καθήκοντά του στη βρετανική αεροπορία.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν στο μεταξύ οι επίσημες φωτογραφίες του γάμου. Στη μία φωτογραφία απεικονίζονται μόνοι τους οι νεόνυμφοι και τα παρανυφάκια ενώ στην άλλη βρίσκεται όλη η βασιλική οικογένεια. Στη μία πλευρά βρίσκονται οι συγγενείς του γαμπρού και στην άλλη οι συγενείς της νύφης. Υπάρχει βεβαίως και η φωτογραφία με το ζευγάρι μόνο του.

Διαβάστε ακόμη:

Ολονύχτιο πάρτι μετά το γάμο για Ουίλιαμ και Κέιτ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε