Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παιδόφιλος ο δράστης της επίθεσης στο λύκειο της Ιταλίας; – Δείτε ΦΩΤΟ

Παιδόφιλος ο δράστης της επίθεσης στο λύκειο της Ιταλίας; – Δείτε ΦΩΤΟ

Πιθανώς παιδόφιλος ο δράστης της επίθεσης στο λύκειο σύμφωνα με τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές ενώ όπως φαίνεται τελικά η μαφία δεν εμπλέκεται στο κτύπημα.

Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ο φερόμενος δράστης της επίθεσης σε λύκειο της Ιταλίας που στοίχισε την ζωή στην 16χρονη Μελίσα. Το ενδεχόμενο να πρόκειται για παιδόφιλο, εξετάζουν οι αρχές.
Ο άνδρας που καταγράφηκε από κάμερα σε περίπτερο κοντά στο σχολείο λίγο πριν την έκρηξη λείπει από το σπίτι του το τελευταίο διήμερο, ενώ ο αδερφός του ανακρίνεται από τις αρχές.

Εν τω μεταξύ όπως αναφέρει η εφημερίδα Il Sole 24 ore, οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για παιδόφιλο. «Η έρευνα αφορά άτομα που έχουν καθαρό ποινικό μητρώο, εκείνους που έχουν καταδικαστεί, αλλά και άνδρες ώριμης ηλικίας που θεωρούνται ύποπτοι για σχέσεις με ανήλικους στο παρελθόν» αναφέρει η εφημερίδα, συμπληρώνοντας: «Αν επιβεβαιωθεί αυτή η εκδοχή, τότε το κύριο σενάριο που υιοθετούν οι ερευνητές περί τρελού ο οποίος δρα μεμονωμένα ως αντεκδίκηση, θα επιβεβαιωθεί αυτομάτως».

Οι πρώτες υποψίες είχαν στραφεί στην τοπική μαφία Σάκρα Κορόνα Ουνίτα, κυρίως λόγω του ονόματος του λυκείου που είναι αυτό της συζύγου του εισαγγελέα-συμβόλου του αγώνα κατά του οργανωμένου εγκλήματος, Τζιοβάνι Φαλκόνε.

Ο Φαλκόνε και η σύζυγός του, Φραντσέσκα Μορβίλο, δολοφονήθηκαν από την μαφία το 1992.

Διαβάστε

Μία μαθήτρια νεκρή και μία σε κρίσιμη κατάσταση από έκρηξη σε σχολείο -“Βλέπουν” τη μαφία πίσω από την επίθεση

Ιταλία: “Φεύγουν” οι υποψίες από τη Μαφία για την επίθεση στο λύκειο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε