Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πακιστανός πήδηξε από το παράθυρο και σκοτώθηκε για να μην συλληφθεί από την Αστυνομία

Μετανάστης από το Πακιστάν, ο οποίος διέμενε παράνομα στην Κύπρο, έχασε τη ζωή του, όταν κατά τον έλεγχο των Αρχών στο διαμέρισμα όπου διέμενε μαζί με άλλους μετανάστες, πήδηξε από το παράθυρο για να μη συλληφθεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αρχηγείου Αστυνομίας, μετέβησαν για έλεγχο σε διαμέρισμα στη Λευκωσία, μετά από πληροφορία ότι διέμεναν πρόσωπα, τα οποία είχαν στην κατοχή τους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και άδειες παραμονής.

Εξασφάλισαν γραπτή συγκατάθεση για έλεγχο του διαμερίσματος, από το πρόσωπο, το οποίο τους άνοιξε την κύρια πόρτα της εισόδου και ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, διαμένει νόμιμα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ακολούθησε έλεγχος και στα τέσσερα δωμάτια του διαμερίσματος, όπου στα δύο, εντοπίστηκαν ακόμη ένας άντρας, ο οποίος διαμένει νόμιμα στην Κύπρο, καθώς και μία γυναίκα, η οποία συνελήφθηκε για το αδίκημα της παράνομης παραμονής.

Ωστόσο, η πόρτα του τελευταίου δωματίου ήταν κλειδωμένη και τα μέλη της Αστυνομίας την κτύπησαν χωρίς να λάβουν καμία ανταπόκριση. Ακολούθως, άκουσαν μια κραυγή να προέρχεται από το εν λόγω δωμάτιο και παραβίασαν την πόρτα για να πετύχουν είσοδο σε αυτό. Με την είσοδό τους στο δωμάτιο, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι το παράθυρο ήταν ανοιχτό και με τη χρήση φακού, εντόπισαν ένα πρόσωπο να είναι πεσμένο στο έδαφος και σοβαρά τραυματισμένο.

Κλήθηκε ασθενοφόρο και ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Ωστόσο, υπέκυψε στα τραύματα του.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 54χρονο από το Πακιστάν, ο οποίος διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από το 2008.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε