Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Παντρεύτηκα έναν μαφιόζο”

Εκτός από τα καλλυντικά και διάφορα άλλα προσωπικά τους αντικείμενα, οι πρώην γυναίκες των μαφιόζων δεν αποχωρίζονται ποτέ το πιστόλι τους.
«Κάποτε ήμουν ασφαλής. Νόμιζα ότι με φροντίζουν. Ομως η ζωή αλλάζει, κι έτσι έμαθα να προστατεύω μόνη μου τον εαυτό μου», εξομολογείται μία από αυτές στους «Τάιμς», που για ευνόητους λόγους διατηρεί την ανωνυμία της.
 
Η Ντενίς Φραντσέσε, όμως, και πέντε ακόμη ομοιοπαθούσες, ανακάλυψαν έναν πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο για να νιώθουν ασφαλείς: αποφάσισαν να λάβουν μέρος σ’ ένα νέο ριάλιτι αμερικανικής παραγωγής και να κάνουν κοινωνούς στο πρόβλημά τους όλους τους τηλεθεατές. Το πρωτοποριακό τηλεοπτικό πρόγραμμα φέρει τον τίτλο «Παντρεύτηκα έναν μαφιόζο» και οι υπεύθυνοι του προγράμματος υπόσχονται μια εκ των έσω ματιά στις οικογένειες της Μαφίας της Νέας Υόρκης.
 
Μέχρι σήμερα, για κάποιες γυναίκες αυτή η πληροφόρηση γινόταν κατόπιν εορτής, όταν τη γαμήλια ευτυχία τους διέκοπτε μια σύλληψη ή καταδίκη. Οι περισσότερες άλλωστε υποστηρίζουν ότι δεν είχαν ιδέα με ποιον μοιράζονταν τη συζυγική κλίνη και περιγράφουν τους πρώην συζύγους τους ως γοητευτικούς και πάρα πολύ στοργικούς. Πλέον όμως, όπως λέει και το διαφημιστικό σποτ του ριάλιτι που θα αρχίσει να προβάλλεται τον επόμενο μήνα, «αυτό που δεν τις σκότωσε, τις έκανε πιο δυνατές».
 

Πηγή: Εφημερίδα “Τα Νέα”

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε