Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παρίσι: Τρόμος και πάλι στην καρδιά της Γαλλίας!

Παρίσι
Φωτογραφία από Twitter: @dak2zeke

– Νέος συναγερμός στο Παρίσι! Οι αρχές προχώρησαν σε εκκένωση του σταθμού Gare Du Nord για “λόγους ασφαλείας”
– Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως αποκλείστηκε και η περιοχή γύρω από τον Πύργο του Άιφελ!
– Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ένοπλο άνδρα που διέφευγε!
– Ένας άνδρας συνελήφθη και ο σιδηροδρομικός σταθμός άνοιξε ξανά
– Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο

Πανικός στον σταθμό Gare Du Nord, στο Παρίσι. Το σημείο εκκενώθηκε για “λόγους ασφαλείας” όπως ενημέρωσαν οι Αρχές. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως εκκενώθηκε και η περιοχή γύρω από τον Πύργο του Άιφελ!

Παρίσι
Φωτογραφία από Twitter: @FranceNews24

Σύλληψη στον Πύργο του Άιφελ

Εκατοντάδες τουρίστες που βρίσκονταν στο σημείο που αποτελεί το σήμα – κατατεθέν της Πόλης του Φωτός, τον Πύργο του Άιφελ, το εγκατέλειψαν, ενώ οι Αρχές απέκλεισαν άμεσα την περιοχή.

https://twitter.com/thevocaleurope/status/903709476854923265

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο εξαρχής για ένα “περιστατικό με όπλο”. Η περιοχή εκκενώθηκε και για μία ακόμη φορά η “καρδιά” του Παρισιού θύμιζε εμπόλεμη ζώνη! Αργότερα, η βρετανική express.co.uk μετέδωσε πως υπάρχουν πληροφορίες για μία σύλληψη. Αυτό αναπαράγεται πλέον από πολλά διεθνή ΜΜΕ. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για σύλληψη ενός υπόπτου στον δεύτερο όροφο του Πύργου του Άιφελ, ο οποίος “συμπεριφέρονταν περίεργα”.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά γύρω από τον Πύργο του Άιφελ. Έτσι, όλα δείχνουν πως η κατάσταση στην περιοχή είναι υπό έλεγχο.

Αναστάτωση στον σταθμό Gare Du Nord στο Παρίσι

Νωρίτερα, πανικός επικράτησε και στον σιδηροδρομικό σταθμό Gare Du Nord. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως οι υπεύθυνοι ασφαλείας εντόπισαν ένα ύποπτο πακέτο! Αμέσως τους διέταξαν να εγκαταλείψουν το σημείο.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

Οι επιβάτες της Eurostar, στην πλατφόρμα της οποίας σημειώθηκε το περιστατικό, δέχθηκαν εντολές για νέους ελέγχους στις αποσκευές τους. Όλα δείχνουν πως η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο και στον συγκεκριμένο σταθμό.

Η Eurostar, με μια σειρά από tweets απολογήθηκε στους επιβάτες για την αναστάτωση και τους ενημέρωσε για το πώς μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Δείτε τις αναρτήσεις της Eurostar, στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter

Με πληροφορίες από: thesun.co.uk, express.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις